USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Із луцькою фірмою судяться через неякісний ремонт доріг на Тернопільщині

9 Листопада 2016 16:02
Більше року Тернопільська служба автомобільних доріг судиться з підрядною організацією «Луцькавтодор-Сервіс» і відмовляється плати цій фірмі за неякісно виконаний ремонт дороги.

Про це повідомляє «Вголос» з посиланням на прес-центр Служби автомобільних доріг Тернопільської області.

Ще у 2012 році Служба автомобільних доріг на виконання робіт підписала договір з підрядною організацією «Луцькавтодор-Сервіс» щодо ремонту дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече на ділянці обходу міста Кременець. Там мали б відремонтувати майже 13 кілометрів дороги.

Роботи розпочались, однак не були завершені. Служба автомобільних доріг, відповідно, роботи не прийняла, тобто акти прийому-передачі об′єкту реконструкції підписані не були. Відтак, і не оплачені. Фірма-підрядник подала позов до суду з вимогою оплатити майже 23 мільйонів гривень за «виконані» роботи та ще 12 мільйонів гривень за невчасну оплату.

Судові розгляди тривають вже більше року. За цей час проведено незалежну експертизу «відремонтованої» ділянки автоляху. У висновку експертів чітко вказано: більшість робіт, які за договором повинні були виконуватись, не були здійснені або не відповідають встановленим вимогам. Окрім того на такого роду ремонтні роботи надається гарантійний термін в межах 6-8 років. На сьогодні на ділянці, де проводились роботи, вже є значні пошкодження та руйнування покриття, що вказує на неякісну роботу без дотримання технології та незавершені процеси ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Листопада 2016 16:03
тернопільчани молодці!
Треба до Анонім Показати IP 9 Листопада 2016 18:52
Львівську.дорогу.на.експертизу....ото.там.буде.жах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus