USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Із волинського підприємства-банкрута не стягнули борг

7 Травня 2013 17:53
За заявою Бориспільського ТзОВ «Юкрейнексчендж» до суду, місцеве товариство «ЮА Трейдінг» визнали банкрутом. Однак, борг в сумі понад 66 тисяч гривень із банкрута на користь позивача таки не стягнули, оскільки останній не володіє майном.

Про це інформує «Під прицілом».

Сьогодні цю справу розглядали у господарському суді Волинської області, а головним чином - звіт ліквідатора та затвердження ліквідаційного балансу.

Так, товариство «ЮА Трейдінг» від 22 серпня минулого року визнали банкрутом. Із метою виявлення усіх кредиторів подали відповідне оголошення.

Як виявилося, окрім заборгованості для позивача, підприємство заборгувало понад 405 тисяч гривень Бориспільській ОДПІ.

Однак нерухоме майно, транспортні засоби та земельні ділянки у боржника відсутні. Більше того – підприємство довгий час не здійснює господарської діяльності.

Тому вимоги кредиторів, незадоволені через недостатність майна у боржника, в цьому випадку вважаються погашеними. Таким чином суд прийняв ухвалу про припинення провадження у справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus