USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін готує колону гуманітарки на Схід України

13 Серпня 2014 14:43
Кабмін України додатково виділить 10 мільйонів гривень на закупівлю товарів першої необхідності для жителів Сходу України та відправить туди колону гуманітарки.

Про це в середу заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання уряду передає Інтерфакс-Україна.

"Уряд України і Президент України поставляють товари першої необхідності в усі звільнені території. Ми як українська держава забезпечували, і далі будемо забезпечувати своїх громадян, і тому додатково уряд виділяє 10 мільйонів гривень на закупівлю товарів першої необхідності", - сказав він.

Крім того, зі слів прем'єра, в Міжнародному фонді допомоги є близько $ 6 мільйонів, які перебувають в управлінні комісара ООН, і ці кошти також будуть спрямовані на надання гуманітарної допомоги східним областям країни.

Яценюк доручив Міністерству інфраструктури, Міністерству аграрної політики та продовольства, Міністерству охорони здоров'я та Міністерству закордонних справ сформувати колону для доставки товарів першої необхідності на схід України.

Окремо прем'єр-міністр звернувся до Червоного Хреста з проханням надати допомогу в тому, щоб ці товари дійшли до людей, оскільки території контролюються бойовиками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 15:15
Нововладці обналічать гроші.
ІМХО Показати IP 13 Серпня 2014 15:40
Прокинулись вони... Це потрібно було давно зробити, щоб рашка зі своєю "допомогою" не пхалась.
гість Показати IP 13 Серпня 2014 15:54
До Аноніма. Ти краще порахуй скільки бабла в тебе стирив твій путлєр, троле. А тобі платять копійки за подібні висери в неті. І може потім тобі дадуть медальку. Пасмєртна.
ПТН Показати IP 13 Серпня 2014 21:39
Ой, а что тут все на Украинском? Что-то совсем нечитабельно. Может на Русском напишете, а то не понять...
МДВ Показати IP 14 Серпня 2014 11:00
Согласен с ПТН. Ваша мова не понятна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus