USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидати на посаду очільника УМВС в області розповіли про доходи

24 Березня 2014 13:23
Про власну заробітну платню за останні 5 років та про автомобілі, якими користуються, розповіли усі три кандидати на посаду начальника УМВС в області під час громадського обговорення 24 березня.

Так, один із можливих керівників волинської міліції Василь Коваль зазначив, що протягом останніх п’яти років отримував заробітну платню у розмірі 7 тисяч гривень, а «борознить простори рідного міста» - на Toyota Camry.

Разом з тим підполковник міліції Олександр Балицький розповів, що мешкає у двокімнатній квартирі, що на вулиці Конякіна у Луцьку. Користується автомобілем Audi A6 1999 року «народження».


А ось у полковника Павла Алєксєєнка – 4-кімнатна квартира по проспекту Собрності, та земельна ділянка у селі Рованці. Їздить потенційний очільник УМВС на автівці марки Chrysler 2006 року випуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 13:27
А що таке Тойота Кемрі...? Це щось захмарне для Українців? Чи Ауді А6...? Чи вони мають бути БОМЖАМИ і їздити на запорожцях?
Оооо до Анонім Показати IP 24 Березня 2014 13:58
Воу воу воу! палєхче! Та все ок)
лучанка Показати IP 24 Березня 2014 13:31
Да працівнички, мій чоловік пропрацював в МВС більше 25 років був занадто правильний бо не має ні крайслера ни камри і я точно знаю що за свої з-ти вони не придбали б таки авто як мінімум.
люсі Показати IP 24 Березня 2014 13:39
та цим чоловікам уже не по 20 років, щось таки нажили за життя. ви подивіться на чому їздять дітки можновладців, в яких клубах тусуються, в римах гулянки закатують, а їхня мами з татами у президенти лізуть. Вчепилися до людей, ви б не про машини та зарплату питали, а професійні якості перевірили. Стидоба - зараз модно шофера міністром ставити, гейшу - з корупцією боротися, а замість мента - якогось тракториста.
лор Показати IP 24 Березня 2014 13:47
Алексєєнко розкажи, як ти розкрадав майно національної гвардії. Та про свого родича, який тебе скрізь проштовхує.
терапевт до лор Показати IP 24 Березня 2014 13:58
А хто в нас родич? А то я щось не знаю!
БЕРКУТ Показати IP 24 Березня 2014 13:51
Члены партии ЛДПР отправили властям Польши, Румынии и Венгрии письма с предложением поделить между собой Западную Украину. При этом политики отмечают, что о прямом разделе украинской территории речь не идет. - Мы просто предлагали провести референдумы в сопредельных с Украиной территориях и добиться проведения таких же референдумов в ряде украинских регионов, ранее принадлежавших названным странам, - пояснили в пресс-службе партии. Ранее на сайте партии был опубликован текст под названием «Взгляд ЛДПР на исторические причины кризиса на Украине», в котором говорится о том, что запад страны исторически принадлежал Польше, Румынии и Венгрии, но в свое время был вынужденно включен в состав Советского Союза. Именно поэтому политики считают, что Польша вполне может претендовать на Волынскую, Львовскую, Тернопольскую, Ивано-Франковскую, Ровенскую области, Румыния – на Черновицкую область, а Венгрия – на Закарпатье.
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 13:54
чому знову вибираємо серед керівників. Останні 10 років на керівні посади призначали людей малопрофесійних,посередніх,аморальних, там "чужих" нема. Требе шукати серед тих,хто за останні 3 роки звільнився з МВС або був "закинутий" на задній план,тобто як говорять в міліції, був відправлений на перевиховання. Всі,хто останні роки займав керівні посади в МВС,прокуратурі,СБУ - це люди,які служили корумпованій системі. Якщо вони і надалі будуть керувати - це сигнал для всіх - будем жити по-старому.
алексеенко Показати IP 24 Березня 2014 14:25
Алексеенко куда ти лізеш, про яку посаду начальника міліції можна говорити, він може відрізнити кримінальний кодекс від кримінального процесу? Більше порядного кандидата немає крім нього?
мерседес Показати IP 24 Березня 2014 14:31
Та чого доко...сь? В того ж Автомайдану і Самооборони крутіші авто!!! Вони ж там більшість "гонщики", от і пригнали цім людям авто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus