USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керуючі банками Камінь-Каширщини відсоткових ставок на кредити не підвищували

17 Грудня 2008 15:01
Днями голова райдержадміністрації Віктор Сус провів робочу зустріч з керуючими банками, що розміщені на території району. Про це 17 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Камінь-Каширської РДА, зустрічі брали участь: Василь Лисюк – керуючий районним відділенням «Приватбанку», Олександр Заєць – керуючий районним відділенням ВОД  ВАТ «Райффайзен банк» Аваль, заступник керуючого районного відділення  філії Волинське обласне управління ВАТ «Ощадбанк» Наталія Антонюк. У ході зустрічі обговорювалось питання про вплив світової фінансової кризи  на фінансово-економічне становище жителів району.
Віктора Суса цікавили питання можливості надання кредитів для фізичних осіб і які гарантії захисту інтересів вкладників банків.  Керівники вищеназваних відділень банків в районі, наголосили, що вони працюють в рамках чинного законодавства і самовільно не  підвищували відсоткових ставок на кредити,  договори на які були укладені раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Грудня 2008 15:59
ПриватБанк пишеться через велику букву Б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus