USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Клімчук написав Луцькраді «ще більш жорсткого» листа

10 Жовтня 2011 11:48
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук повторно надіслав листа депутатам Луцької міської ради з вимогою внести до міського бюджету Луцька корективи, аби виплатити заборгованість з заробітної на «Луцькому підприємстві електротранспорту».

Про це губернатор повідомив особисто 10 жовтня під час оперативної наради.

Голова волинської ОДА зазначив, що до 15 жовтня триватиме збір статистичних даних про рівень заробітної плати на підприємствах області. Особлива увага до перевізників, транспортних підприємств та ресторанного бізнесу.

Борис Клімчук каже, що рівень оплати праці суттєво впливатиме на можливість участі в тендері на перевезення в області.

«Упаси Господь, аби хтось з цих людей виграв тендер чи у Луцьку, чи у Ковелі. Нехай мені розказують межі моєї компетенції пан Шиба і комісія Луцької міської ради. До речі, я направив ще одного листа, повторного, з того самого питання. По боргах по зарплаті на Луцькому підприємстві електротранспорту. Ще більш жорсткого», - зазначив губернатор.

«Це не ігри компетенції. Це два мільйони боргів по зарплати з 8,5 мільйонів боргів, які має область», - додав Борис Клімчук.

Голова обласної державної адміністрації додав, що держава по виплаті субвенцій на підприємство повністю розрахувалася.

Нагадаємо, що частина депутатів Луцької міської ради вважали вимогу голови облдержадміністрації Бориса Клімчук з вимогою перерозподілити бюджетні кошти міської казни втручанням в діяльність органів місцевого самоврядування і перевищенням владних повноважень з боку губернатора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ігор Показати IP 10 Жовтня 2011 13:24
Правильно зробив Клімчук. А депутати у Міській раді граються, поки люди чекають зарплати заробленої
Знаючий Показати IP 10 Жовтня 2011 18:05
Голова ОДА має право підготовити відповідний проект рішення (чим і процедур не порушить, і допоможе прроблему вирішити). Однак йому це не цікаво, він прагне конфлікту й демонстрації сили, тому замість підготовки проекту рішення і внесення його на розгляд сесії міської ради пише листи!!!
пасажир Показати IP 10 Жовтня 2011 18:31
Клімчук знову хоче за чужий рахунок вирішити свої питання. Це держава обіцяла безкоштовно возити пільговиків, а не місто та всі лучани.
вчитель Показати IP 11 Жовтня 2011 07:57
Клим грубо вмішується в місцеве самоврядування. В Україні чудово діє принцип в управлінні від низу доверху кухаркою. Кухарки під рукою не виявилось, і її замінив вчитель Клімчук. Ось тому в нас такі суди, така влада, така армія, медицина, освіта. Як писав Губерман, - "Вожди дороже мне вдвойне, когда они уже в стене". Це цілком поширюється на владців усіх щаблів нинішньої влади.
Я з Луцька. Показати IP 11 Жовтня 2011 12:21
Клімчук правильно робить, що вмішується, якщо міська рада не в змогі сама вирішити питання то Цар поможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus