USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клімчук про «цукрові» справи: «хто сіяв у грязь, той буде князь»

14 Травня 2013 10:48
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук розповів, що «бурякові справи» на Волині йдуть краще, ніж в інших областях. Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради, – інформує «Волинська правда».

Так, на Волині селяни і підприємства висадили чимало гектарів цукрових буряків. На цьому сільськогосподарському товарі можна буде восени заробити.

«Баланс цукру в Україні такий, що восени цукор матиме ціну», – сказав волинський губернатор. Він додав, що ще не знає, яка вона буде, але передбачає, що більша, ніж нинішня. «Хто буде мати цукор, буде на коні, а хто не матиме – буде доленьку клясти», – зауважив голова Волинської ОДА. Також він зазначив, що також потрібно і вміти вчасно продати товар.

«Виходимо на прогноз», – зауважив волинський губернатор про рівень посівної цукрових буряків.

Проте, зауважують у виданні, в Україні посадили досить мало цукрового буряка. За словами голови Волинської ОДА, це збільшує шанси тих волинян, котрі посіяли більше цукрового буряка. «Хто посіяв у грязь, той буде князь», – сказав Борис Клімчук.

Начальник управління агропромислового комплексу Волинської ОДА Юрій Горбенко зауважив, що великі та дрібні аграрії посіяли чимало цукрового буряка. Також насіяли більше ріпаку, ніж у минулому році.

Загалом на Волині завершується посівна кампанія. Вологи у ґрунті є достатньо – 20-25 міліметрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 14 Травня 2013 11:01
100% копіювання!!!
ГОРОХІВЧАНИН Показати IP 14 Травня 2013 12:02
БЛАГАЮ:ВІДДАЙТЕ ЦУКОР З гОРОХІВСЬКОГО Ц.З-ДУ ЗА 2012 РІК-18 ТОН!!!ТОДІ СОБІ РОБІТЬ ПОДАЛЬШЕ ПОКРАЩЕННЯ В ЦУКРОВІЙ ГАЛУЗІ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus