USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук просить собі подарунок – підняти зарплату

9 Березня 2011 14:11
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук доручив своєму заступникові Едуарду Стоєву підготувати персональні звернення до керівників підприємств, установ, організацій області з проханням підвищити заробітну плату працівникам там, де це можливо і де зарплати явно нижчі можливих.
Про це стало відомо 9 березня під час оперативної наради в облдержадміністрації.
Клімчук повідомив, що торік було подібне звернення. Він доручив прозвітувати про його виконання, а також підготувати нове звернення, яке має бути підписане до 12 березня.
«Готуйте звернення від ювіляра (18 березня 2011 року Борисові Клімчуку виповниться 60 років, – «ВН») до поважних керівників підприємств, установ, організацій, де заробітна плата явно менша за ту, яка могла бути, – зазначив голова ОДА. – Ми торік робили таке звернення, проаналізуйте виконання минулорічного мого персонального звернення до персональних керівників».
«В нас рік оголошено роком заробітної плати «білої». Микола Володимирович (Микола Гринюк – голова податкової адміністрації Волині, – «ВН»), націлюйте всі свої служби, всі перевірки, починаючи з рівня заробітної плати», – зазначив Клімчук.
«Ми виконуємо сьогодні бюджетні справи податкові практично в автоматичному режимі… Якщо ви за березень місяць зробите мені середньостатичну зарплату вище двох тисяч гривень, Марія Іванівна (Марія Мотиль – начальник головного управління статистики, – «ВН»), Едуард Миколайович (Едуард Стоєв – заступник голови ВОДА, – «ВН»), Микола Володимирович (Микола Гринюк – голова податкової адміністрації Волині, – «ВН»), то це буде серйозний подарунок», - додав голова волинської ОДА.
Нагадаємо, що станом за січень середня заробітна плата по області сягала рівня 1700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гринюк Показати IP 10 Березня 2011 10:36
Сам би спробував прожити місяць на ту середньомісячну зарплату!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus