USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Коли вкладникам «Західінкомбанку» повернуть гроші

12 Червня 2014 11:39
Фонд гарантування вкладів обіцяє якнайшвидше повернути гроші вкладникам «Західінкомбанку».

Про це стало відомо під час прес-конференції прокурора області Анатолія Коцури сьогодні, 12 червня.

Він зазначив, що вчора зустрівся із уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів Ігорем Яремчишиним. Зі слів прокурора, останній запевнив, що найближчим часом всі вклади, розміром до 200 тисяч гривень – виплатять. Вклади, більшого розміру повертатимуть у порядку, встановленому законом.

«Це заслуга і громадських організацій, і вкладників, і прокуратури. Адже прокуратура зареєструвала провадження і використовувала доступні методи впливу», - зауважив Анатолій Коцура.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 21 травня ошукані вкладники у Луцьку пікетували Нацбанк. Їхня головна вимога - визнати ПАТ «Західінкомбанк» неплатоспроможним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus