USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Колишні працівники вибивають кошти з ЛПЕ через суди

23 Квітня 2013 17:32
Колишній працівник збиткового КП «Луцьке підприємство електротранспорту» вже втретє подає на підприємство до суду, аби стягнути кошти середнього заробітку за час вимушеного прогулу через незаконне звільнення та просить відшкодувати йому моральну шкоду, - повідомляє «Під прицілом».

Зокрема це вже третій суд Сергія Дьоміна проти ЛПЕ. Справа ця почалася ще 1 лютого 2010 року, коли чоловіка скоротили з посади заступника директора з питань основної діяльності. Чоловік просто пішов у відпуску, а коли повернувся на роботу, то, як виявилося, його місце вже було зайняте.

Зауважимо, що у той час директором ЛПЕ був Констянтин Патракеєв.

За словами Серія Дьоміна, він просто хоче повернути свої чесно зароблені кошти, яке підприємство ніяк не хоче віддавати.

Як повідомив обманутий лучанин, постановою першого суду його повернули назад на місце роботи, але гроші за вимушені 8 місяців прогулу так йому ніхто і не віддав.

З часом чоловік добровільно звільнився з ЛПЕ, так як був незадоволений роботою новопризначеного директора Івана Грицанчук.

Ще ж один суд все-таки «вибив» з підприємства кошти за 4 місяці з 8 загальних. Зараз колишній працівник ЛПЕ оббиває пороги Луцького міськрайонного суду з надією повернути собі 4 тисячі гривень, які підприємство йому не віддало.

На сьогоднішнє засідання юрист ЛПЕ до зали суду не з’явився, але надіслав клопотання, буцімто, він перебуває на іншому судовому слуханні, в що позивач вірити не хоче.

Отож, слухання перенесли на 15 травня.

Нагадаємо, рівень заробітної плати на Комунальному підприємстві «Луцьке підприємство електротранспорту» є одними з найвищих у місті серед комунальних структур, проте підприємство боргує працівникам зарплату з лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 24 Квітня 2013 09:00
Скажіть про той "найвищий рівень зарплати",тоді повірю! А так, просто гола фраза, яка нічого не вартує, якщо не підтверджена цифрами!!!
світлана до Корінний лучанин Показати IP 12 Червня 2013 22:30
найвища по лпе заробітна плата у водія тридверного маршрутного автобуса двітисячі двісті гривень. невже це так багато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus