USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Транспортники Луцька не отримують зарплату. ВІДЕО

17 Квітня 2013 14:11
Рівень заробітної плати на Комунальному підприємстві «Луцьке підприємство електротранспорту» є одними з найвищих у місті серед комунальних структур, проте підприємство боргує працівникам зарплату з лютого.

Про це інформує «Під прицілом».

За словами директора ЛПЕ Івана Грицанчука, на підприємстві щомісячна зарплатня середньостатистичного працівника (в тому числі водія) у 2012 році становила 2282 гривень. Разом з тим, підприємство боргує працівникам зарплату з лютого.

«Там же ж окрім боргу по відшкодуванню за пільгові перевезення, в них є ще сотні тисяч боргів по зарплаті, скільки у вас там зарплата не платиться?», - запитав у директора ЛПЕ секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт.

На що Іван Грицанчук відповів, що працівники ще з лютого чекають на заробітну плату. «Треба якось впливати на ситуацію», - зауважив директор ЛПЕ.

Разом з тим, начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк назвав «Луцьке підприємство електротранспорту» найкращим перевізником за рівнем зарплати, хорошим бюджетоутворюючим та бюджетонаповнюючим підприємством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus