USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Командир взводу, якого спіймали на хабарі, не є військовим ЗСУ, - ОК «Захід»

27 Січня 2018 15:08
Прокуратура Волинської області повідомила 26 січня, що на Волині викрито командира взводу військової частини на одержанні неправомірної вигоди від солдата.

Прес-служба оперативного командування «Захід» повідомляє, що ця інформація неправдива, оскільки особа, яку підозрюють в одержанні неправомірної вигоди, не є військовослужбовцем Збройних Сил України.

Раніше повідомлялося, керівник військового підрозділу, діючи всупереч інтересам служби та з метою особистого збагачення, вимагав від солдата надання неправомірної вигоди за невжиття заходів щодо притягнення до дисциплінарної та адміністративної відповідальності за вчинення ним порушень при проходженні військової служби.

Задля маскування факту одержання неправомірної вигоди, керівник надав підлеглому номер банківської картки, на яку слід було перерахувати кошти.

Як повідомляє Волинь24, чоловік у січні 2018 року був звільнений з лав Збройних Сил України. Причина - службова невідповідність.

Отже, на момент оголошення йому підозри про хабарництво він був цивільною особою.

Натомість інформацію, чи перебував чоловік на службі у день вимагання хабара, військові не розголошують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тоды Показати IP 27 Січня 2018 17:31
Чого конкретно вказано номер выйськовоъ частини.А 1186

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus