USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Компанія Nike втратила майже $1,5 млрд через кросівку, яка підвела зірку баскетболу

23 Лютого 2019 07:00
Акції спортивного бренду Nike впали на 1% на наступний день після інциденту, коли кросівка зіркового баскетболіста Сіона Вільямсона порвалась під час матчу.

Як пише Громадське з посиланням на Reuters, компанія втратила близько 1,46 мільярда доларів від суми ринкової капіталізації.

Кросівка Nike моделі PG 2.5, яка була на лівій нозі баскетболіста, розірвалась майже навпіл, а спортсмен упав і дістав травму.

Це сталось менш ніж за хвилину після початку матчу між командами Duke Blue Devils та North Carolina Tar Heels, який відбувався у місті Дарем, Північна Кароліна.

Користувачі соцмереж почали різко критикували продукцію Nike і постити іронічні меми.

Зі слів тренера спортсмена, Сіон Вільямсон отримав легке розтягнення зв'язок правого коліна під час падіння, але його стан задовільний.

Компанія Nike також відреагувала на інцидент з кросівкою, зазначивши, що це «одиночний випадок».

«Ми дуже стурбовані і хочемо побажати Сіону якнайшвидшого одужання... Якість нашої продукції має першочергове значення. Хоча це одиничний випадок, але ми працюємо над з'ясуванням причини проблеми», — йдеться в офіційній заяві Nike.

Модель кросівок Nike PG 2.5, випущена влітку 2018 року, продається на офіційному сайті Nike, вартість пари кросівок коливається від 95 до 105 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus