USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Компанія «Континіуму» ледь не розпрощалася із заправками

3 Липня 2013 17:26
Закрити провадження у справі за позовом ПАТ «Банк Форум» до ТзОв «Дельта Вест Ойл Груп» та стягнути судовий збір з відповідача – таке рішення прийняв сьогодні, 3 липня, господарський суд Волинської області.

Суть спору полягала в тому, що ПАТ «Банк Форум» звернулось до господарського суду Волинської області з позовом до ТзОВ «Дельта Вест Ойл Груп», а також третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору – ТзОВ «Нафто-Кредит Інвест» про стягнення в рахунок погашення заборгованості ТзОВ «Нафто-Кредит Інвест» на суму майже 25500418 доларів США, згідно з кредитним договором від 31 серпня 2007 року, шляхом звернення стягнення на предмет іпотеки за договором іпотеки від 3 вересня 2007 року. А саме на комплекс автодорожнього сервісу, що розташований на території сільської ради села Сеньківська Бориспільського району Київської області, й належить іпотекодавцю на правах власності.

Також на комплекс авто сервісного обслуговування іпотекодавця, що знаходиться у місті Обухів Обухівського району Київської області, на будівлю автозапровочного комплексу у Запоріжжі Запорізької області, автозаправочної станції у селі Дуліби Стрийського району Львівської області, ще однієї автозаправочної станції у місті Микоєві Миколаївської області.

При цьому позивач попросив суд зобов’язати ТзОв «Дельта Вест Ойл Груп» передати в управління ПАТ «Банк Форум» зазначене нерухоме майно на період його реалізації та стягнути з ТзОВ «Дельта Вест Ойл Груп» судовий збір. Розгляд справи розпочався ще 19 червня у складі трьох суддів господарського суду Волинської області. Головуючим був суддя Андрій Вороняк.

Однак тоді на засідання не з’явилися представники жодної сторони. Відтак суд перенесли на 3 липня.

Сьогодні засідання відбулося, на нього прибув представник ПАТ «Банк Форум» Ярослав Яровий. Від відповідача ж нікого не було. Як з’ясувалося у ході судового засідання, ПАТ «Банк Форум» більше немає претензій до ТзОв «Дельта Вест Ойл Груп», адже всі борги уже погашено. Та оскільки справа дійшла до суду, то Яровий попросив, щоб судовий збір у сумі 64380 тисячі гривень було стягнуто з відповідача.

Відтак суддями було прийнято рішення про закриття провадження у справі через відсутність предмету спору, а судовий збір зобов’язали відповідача відшкодувати позивачу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 3 Липня 2013 19:47
Поки Континіум має депутатську недоторканість всі суди виграють.
вася Показати IP 5 Липня 2013 08:51
Бабло побєждає зло.
волиняк Показати IP 5 Липня 2013 14:56
З такими статками як у них вони любий суд виграють і їхні численні фіктивні банкрутства тому підтвердження http://p-p.com.ua/articles/34595/ http://p-p.com.ua/articles/34847/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus