USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куди спрямують кошти від оренди приміщення по проспекту Перемоги

1 Жовтня 2015 09:01
70% від коштів, отриманих за оренду приміщення, що по проспекту Перемоги, 14 відраховуватимуть балансоутримувачу. Ці кошти потрібні для заміни 30 вікон у приміщені.

Про це стало відомо під час чергової сесії облради 30 вересня.

Депутат облради Віктор Прокопчук зазначив, що якщо постала така необхідність, то слід здійснити необхідний ремонт. Але проконтролювати хід його проведення і у випадку невиконання - змусити платити повну вартість оренди.

З цією тезою погодився і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який заявив, що для проведення ремонту слід встановити «вужчі» рамки. Зокрема, висловив ідею, щоб ремонт закінчити до кінця 2015 року. Проте, цю пропозицію голови облдеражміністрації не підтримали.
Начальник обласного управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко зазначив, що останній рік на утримання виділили 30% від суми оренди.
Зрештою, депутати проголосували за те, щоб кошти від оренди приміщення за адресою: Луцьк, проспект Перемоги, 14, яке знаходиться на балансі департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, протягом 2015-2016 років зараховувались 70% відсотків балансоутримувачу, які будуть спрямовані на заходи з енергозбереження, утримання та поточний ремонт приміщення.

Також Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації зобов’язали щоквартально до 10 числа інформувати обласну раду та департамент фінансів облдержадміністрації про використання 70 відсотків коштів, отриманих від оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus