USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ковельська СМАП не хоче прибирати там, де гадить

5 Серпня 2008 13:42

Начальник Західного територіального відділення СМАП (Державної служби міжнародних автомобільних перевезень) Володимир Гарлінський в інтерв’ю редактору міськрайонної газети «Вісті Ковельщини» Миколі Вельмі заявив, що між його організацією та Ковельським міськвиконкомом тривалий час існує непорозуміння. Про це 5 серпня повідомляють «Волинські Новини».
«Влада висуває претензії у зв’язку з незадовільним станом проїжджої частини вулиці Володимирської, що прилягає до автопідприємства №10761, де ми орендуємо сто квадратних метрів офісного приміщення, і вимагає навести лад на проїжджій частині», – цитує Володимира Гарлінського Ковельська_правда. – «Але ж вирішення цього питання не в нашій компетенції».
Нагадаємо, що наприкінці квітня цього року на черговій, тридцять четвертій сесії Ковельської міськради розглядалась проблема, яка виникла по вулиці Володимирській поблизу АТП-10761. Великовагові вантажівки, які обслуговуються службою міжнародних автоперевезень створюють аварійні ситуації, руйнують дорожнє полотно, заважають рухові інших авто. Жителі тутешнього мікрорайону відчу­вають підвищену загазованість повітря і шуми від автомобілів.
Інформація начальника СМАП Володимира Гарлінського тоді не задовольнила ані депутатів, ані міського голову Сергія Кошарука. Підприємство сплачує податки, його колектив спрямовує свої зусилля на те, щоб бути рентабельним й мати більше прибутків. Міського голову і депутатів, всю ковельську громаду цікавить благополуччя, порядок і безпека руху в цьому мікрорайоні.
Під час обговорення постав ряд питань, які необхідно узгоджувати і вирішувати з вищими інстанціями. Це – передача ділянки дороги від міста на баланс державних структур. Не визначено джерела фінансування ремонту дороги і будівництва стоянки для авто. Пропонувались і радикальні дії: АТП-10761 має розірвати договір оренди, а СМАП для своєї діяльності передислоку­ватись в інше місце. Але депутати до єдиної думки не прийшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus