USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кропива продав турбіну для когенерації

9 Вересня 2008 16:43
ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» продала турбіну, призначену для когенерації. Про це розповів директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук під час прес-конференції щодо котельні на вулиці Карбишева, 2 у Луцьку, – інформує 9 вересня репортер «Волинських Новин».
За словами пана Дячука, ДКП «Луцьктепло» наразі має борг перед «Луцьктеплоенерго» близько 6 мільйонів гривень, однак його погасять упродовж цього місяця.
Водночас ДАК «Газ України» у відповідь на лист Луцького міського голови Богдана Шиби повідомила, що станом на 4 вересня «Луцьктеплоенерго» заборгувало їм 13 мільйонів 300 тисяч гривень.
Як стверджує Рустам Дячук, «засувки на котельні на вулиці Карбишева за ці борги запломбовано, а незаконне їх зняття передбачає кримінальну відповідальність».
Як стверджує  пан Дячук, котельня не запрацює доти, доки компанія Олександра Кропиви не погасить борги  за спожитий за 3 роки газ.
Ще однією цікавою інформацією, яку оприлюднив керівник «Луцьктепло», стало те, що пан Кропива вже продав орієнтовно місяць тому турбіну, яка призначалася для когенераційної установки, а також знято підвізні залізничні шляхи до котельні.
Рустам Дячук не сказав, коли мешканці 33-го і 40-го мікрорайонів зможуть отримати теплопостачання і гарячу воду. Однак, він натякнув, що згідно з законодавством України, неподача тепла упродовж 30-40 днів (з початку опалювального сезону – «ВН») призводить до кримінальної відповідальності.

Водночас у телефонному коментарі гендиректор «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива підтвердив факт продажу газової турбіни. За його словами, за виручені кошти буде закуплено газопоршневий двигун, який вироблятиме електроенергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 17:01
Крутять-вертять, чешуть язиками Продають-купують, сміються над нами У них гроші, у них сила, у них правда у брехні У нас розпач, у нас зневіра і без гарячої води
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 19:21
Якби люди не були такими байдужими, то вже б давно пікетували одного і другого. Люди-то при чому у їхніх "розкладах"? А мшканьці Луцьк більшість з сел, де живуть по іншим законам - "моя хата з краю-нічого не знаю"!
Знаючий тепловик Показати IP 9 Вересня 2008 23:37
Сама котельня вже тоже перепродана, осталось тільки "луцьктеплу" остаточно розрахуватись і нас обігрівати будуть донецькі
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 08:59
Ну Шиба і натворив з котельнею. але вже й реформатор. Хоч би про людей подумав.
Петрович Показати IP 10 Вересня 2008 11:20
Кропива, що ти там крутиш, воду гарячу давай!
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 12:49
он як! можна 3(!!!!!!) роки не платити за спожитий газ, перепродувати комунальне майно! А ми все мовчимо: "аби не було війни"?! - молчание ягнят ....
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 09:38
Кропива чого продав турбіну для когенерації? Тому що Богдан Павлович не може виговорити слово "когенерація".
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 15:36
Пане Кропива, як можна так обдурювати людей? Газова турбіна і газопоршневий двигун це одне й теж саме, елемент когенераційної установки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus