USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Курс біткоїна перевищив рекордну позначку в $9000

26 Листопада 2017 20:49
Вартість криптовалюти Bitcoin в неділю, 26 листопада, перевищила рекордну позначку в 9 тис. доларів за одну монету.

Про це свідчать дані біржі CoinDesk. На даний момент вартість Bitcoin становить майже $8900, однак на піку пробивала позначку в 9 тис. 43 дол., пише Gazeta.ua.

Різке зростання вартості Bitcoin сталося 25 листопада, коли за один день курс криптовалюти виріс приблизно на $800, а вже вранці 26 листопада вартість перевищила 9 тис. дол. Після цього пішов невеликий відкат.
Таблиця fakty.ictv.ua.

Bitcoin - електронна валюта. Її першу версію створено 2008-го. Обсяг можливих біткоїнів - 21 млн. штук. Близько 3/4 їх вже добуто. Bitcoin забезпечений тільки попитом на нього та ресурсами, які за нього готові віддати. Біткоїни добувають шляхом майнінгу - процесу створення нових блоків у базі даних (блокчейні) з використанням потужностей комп'ютера та спеціального обладнання ("ферми"). За створення блоків майнер отримує біткоїни як винагороду. Україна є однією з країн, де проживає найбільше майнерів.

Найбільше біткоїнів задекларували народні депутати Олександр Урбанський (5328), Дмитро Голубов (4376) та Дмитро Білоцерковець (398).

Як повідомлялося, українська криптовалюта Karbowanec (KRB) теж відзначилася помітним досягненням - її вартість перевищила $1. Про це свідчать дані агрегатора інформації з бірж криптовалюта CoinMarketCap.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus