USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Курс гривні до долара – хворий, над яким б’ються хірурги

24 Лютого 2009 19:22
Курс гривні до долара – як температура дуже хворої людини. Таку аналогію навів Кирило Дмітрієв, президент американського інвестиційного фонду в ефірі програми «Шустер live» на ТРК Україна. Про це 25 лютого повідомляють «Волинські Новини».
«Спочатку те, що вона піднялася, – це, може, не так вже погано, тому що перша девальвація – вона робить імпорт дорожчим – відповідно, створюється більше робочих місць і заміщаються деякі імпортні продукти українськими – це добре. Але коли температура постійно скаче, коли немає ніякої передбачуваності – це вже дуже погано», – розвинув свою ідею Дмітрієв.
Проте, найгірше, на його думку, це навіть не вкрай тяжкий стан хворого, а то, що його «оперують хірурги, які постійно між собою б’ються».
У той же час пан Дмітрієв наполягає, що хвороба відома, «в усіх країнах її проходили, і зрозуміло, що треба робити». Проблема, за його словами, пов`язана з тим, що «банки не кредитують реальний сектор – це дуже погано. Не створюються робочі місця – і це жахливо. І відповідно, ось ці хірурги, які постійно б’ються. Хоча треба робити операцію дуже швидко, час буде втрачено».
За інформацією УНІАН, прогноз пана Дмітрієва невтішний: курс, швидше за все, і надалі лихоманитиме. Можливо, він буде і 10, і 12 гривень за долар, припустив експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus