USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Ляшко знімає елітний будинок в Конча-Заспі за 200 доларів на місяць

8 Липня 2016 18:44
Лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко стверджує, що будинок в Конча-Заспі, по сусідству з одіозним екс-"регіоналом" Андрієм Клюєвим, в якому він живе з 2014 року, нібито ховаючись від переслідування тодішнього глави МВС Віталія Захарченка, йому не належить.

Як повідомив Цензор.НЕТ лідер РП, житло він орендує.

"Ні, це не мій будинок. Я його орендую. Він записаний у мене в декларації. Все моє майно записане в декларації", - зазначив Ляшко.

При цьому, на питання журналіста про те, скільки ж коштує оренда такого будинку в Конча-Заспі в місяць, Ляшко не відповів, а знову-таки порадив звертатися до декларацій і відкритим реєстрів.

Так, згідно з декларацією про доходи Олега Ляшка за 2015 рік, розміщеної на офіційному сайті Верховної Ради, лідер Радикальної партії витратив за минулий рік 60 тисяч гривень на оренду будинку площею 549,5 квадратних метра.

Тобто, величезний будинок в елітному селищі Конча-Заспа, під Києвом, Ляшко орендує за ціною однокімнатної квартири в зубожілій "хрущовці" в столиці - за 5 тисяч гривень на місяць. У той же час, середня ринкова ціна оренди такого будинку на сайті OLX становить 10 тисяч доларів щомісяця.

"Нам немає чого ховати. Ми прозорі і чесні", - каже наостанок Ляшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Коля Показати IP 8 Липня 2016 19:34
порошенко хай розкаже про себе і гройсман а то всіх бачать а себе ні?? Треба з голови починати,гройсман про всіх розказує
скептик Показати IP 8 Липня 2016 19:58
так всім відомо, що всі політики в УРкаїні білі і пухнасті, бідні, як руді миші, ледве кінці з кінцями зводять, тому постійно сперечаються між собою, у кого довший той кінець
Анонім Показати IP 8 Липня 2016 20:18
такі да
Світлана Михайлівна Показати IP 9 Липня 2016 11:09
Всі відомі політики і депутати ВР , великі хамеліони , лапшисти , злодюги і брехуни ...! Це знають , навіть учні в початкових класах шкіл . Ніхто з них не живе на законно зароблені ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus