USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЛуАЗ зазнає мільйонних збитків

29 Квітня 2009 18:39
Луцький автозавод (наразі Автомобільний завод «Богдан»), який входить до складу корпорації «Богдан», упродовж січня-березня зазнав чистого збитку обсягом майже 42 мільйони гривень. Про це 29 квітня повідомляють «Волинські Новини».
 
Згідно з квартальним фінансовим звітом підприємства, розміщеному в системі розкриття інформації Держкомісії цінних паперів і фондових ринків, чистий прибуток автозаводу від реалізації продукції у першому кварталі скоротився майже у 5,2 раза – до 355 мільйонів гривень. Підприємству до 1 квітня вдалося скоротити поточні зобов’язання на 17% порівняно із початком року – до 1,92 мільярда гривень, довготермінові – на 5,5% (до 1,51 мільярда).
 
Оборотні активи автозаводу зменшилися на 16% і становили майже 2,7 мільярда гривень, необоротні – майже не змінились і складають наразі понад 2,6 мільярда, – інформує FundMarket.
 
Довідково:
 
Корпорація «Богдан» – один із найбільших гравців на авторинку України. Вона створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестиційних проектів, спрямованих на створення в Україні потужностей для виробництва транспортних засобів усіх типів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Травня 2009 10:04
Скоротили мене добровільно-примусово, написали в трудовій - за згодою сторін, казали не переживай, підеш станеш на біржу, 3 місяці будуть тобі ще платити, пішов, і мене не поставили, так як я там ще не допрацював до терміну 6 міс. сказала «біржа». Не вистачили кількох тижнів! Ганьба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus