USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка просить банк повернути заощадження

16 Березня 2015 17:47
Зібравши своїх кровно зароблених дві тисячі доларів, лучанка поклала їх на депозит із сподіванням надійно зберегти заощадження та ще й отримати з цього зиск. Втім, не так сталося, як гадалося.

Віра Петрівна - корінна лучанка й усе життя працювала у сфері культури. Їй вдалося заощадити дві тисячі доларів, які вона й поклала на депозит у «Надра Банк». Втім, коли прийшов час забрати власні гроші, у жінки почалися труднощі.

Ще торік у лютому вона прийшла з вимогою до працівників банку, аби ті дотримувалися умов договору й повернули вкладниці гроші з депозитного рахунку. Втім, Вірі Петрівні відмовили, мовляв, зараз доларів у банку немає.

У відчаї лучанка оголосила голодування під стінами установи.
Тоді банкіри швидко знайшли у себе валюту й пообіцяли усе виплатити за два місяці, аби тільки лучанка припинила голодування.

«Вони мені казали, що просто не мають доларів. Після того, як я прийшла під їхнє приміщення й оголосила голодування, мені почали давати по 50 доларів. Так десь чверть депозиту повернули. Втім, мої 1.5 тисячі доларів й досі на рахунках банку. Тепер цей банк закрили, там проходить інвентаризація, призначено тимчасове правління. Мені сказали, що гроші повернуть, але в гривнях із Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Обіцяли віддати до кінця травня цього року», - розповідає про ситуацію, що склалася, обурена лучанка.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ БАНКИ В УКРАЇНІ ПРОЙШЛИ ТЕСТ НА СТРЕСОСТІЙКІСТЬ

Нагадаємо, 5 лютого 2015 року Національний банк України визнав «Надра Банк» неплатоспроможним і призначив тимчасову адміністрацію Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Основною причиною такого рішення стала недокапіталізація банку відповідно до вимог стрес-тестування і не приведення діяльності у відповідність до вимог законодавства.

Зауважимо, що луцькі вкладники отримують депозити на заблоковані картки.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про 11 основних валютних обмежень, які ввів Нацбанк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 18:19
Нехай ця жінка "подякує" кремлівській сексотці Тімашєнці.яка обріхувала та верещала про цей банк.
Анонім до Анонім Показати IP 16 Березня 2015 19:17
Дідо, чому ти маскуєшся? Ти вже задовбав кремлівською сексоткою, яку посадив кремлівский холуй.
Банкір Показати IP 16 Березня 2015 18:38
Це нова влада Жити по новому без грошей.
Луцьктепло Показати IP 16 Березня 2015 19:02
Фонд соціального страхування перевів у цей банк нарахування працівникам підприємства гроші по лікарняних листах. Люди не можуть отримати лікарняні ще з минулого року. Ось так банкіри при сприянні влади наживаються на кровних і управи на них немає.
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 19:59
Ситуация с банком Надра накаляется до предела. Согласно последней информации в умышленном банкротстве банка Надра подозреваются некоторые чиновники, а в частности, работники Кабмина из ближайшего окружения Юлии Тимошенко. Об этом сообщил источник в Департаменте СБУ по экономическим преступлениям. Напомним, что сегодня же стало стало известно о том, что банк Надра закрыл 77 отделений по всей территории Украины
країна дурнів Показати IP 17 Березня 2015 05:13
в нас на фірмі зависло в працівниці в цьому банку 20 тис.грн. лікарняного по вагітності і пологах. вже й дитинку народила. а грошиків нема. де знайти управу? тоже вийти з немовлям голодувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus