USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани можуть самостійно змінювати розмір квартплати?

1 Серпня 2008 15:35

Зі слів першого віце-президента Волинської обласної громадської організації «Правовий Форум «Універсал» Антона Демчука, існують правові механізми сплати меншої ціни за послуги ЖЕКів. Про це йшлося  під час презентації результатів моніторингу надання послуг організаціями житлово-комунального господарства 1 серпня, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як стверджує Антон Демчук, українським законодавством передбачено, що у разі неналежного надання житлово-комунальними організаціями послуг з утримання будинків та прибудинкових територій можливий перерахунок плати за ці послуги.
Проте громадська організація, одним з керівників якої є пан Демчук, наразі подібного перерахунку лучанам не здійснювала. Проте за потреби Правовий форум «Універсал» може надати безкоштовну юридичну консультацію і допомогу населенню щодо цього питання. Хоча існують і певні бюрократичні перепони – так, наприклад, для того, щоб встановити факт ненадання певних послуг спершу повинна утворитись спеціальна комісія.
Але, за словами Антона Демчука, однією з найголовніших проблем є те, що мешканці Луцька є не надто ініціативними, щоб піднімати питання про зміну тарифів на квартплату собі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus