USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин приховав 2,4 мільйона гривень

27 Липня 2010 13:05
Через два десятки фіктивних підприємств луцький бізнесмен ухилився від сплати 2,4 мільйона гривень податків.

Про це інформує прес-служба обласної ДПА.

Співробітники волинської податкової міліції в рамках операції «Бюджет» встановили, що директор ПМП громадянин Н. безпідставно формував податковий кредит.

На перший погляд, як і годиться, підприємство своєчасно звітувалося до податкової інспекції про господарські операції нібито з постійними бізнес-партнерами у сфері торгівлі будівельними матеріалами та автозапчастинами. Насправді у податковій звітності фігурували «безтоварні» операції із двадцятьма підприємствами, які мають ознаки фіктивності.

Деякі з них ще три роки припинили діяльність та були визнані банкрутами, окремі – позбулись свідоцтв платників ПДВ, бо не вважали за потрібне звітувалися перед податковою.

Та й будівельні матеріали та запчастини до автівок, як і господарські операції насправді - віртуальна вигадка – наполягають в управління податкової міліції обласної ДПА, докладніше вивчивши діяльність підприємства. Зиск від такої фінансової творчості виявився колосальним – несплата 2,4 мільйона гривень податків.

Відтак, днями слідчий відділ податкової міліції області порушив кримінальну справу за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах відносно вигадливого директора.

Податкова міліція вживає комплекс заходів, щоб встановити всіх причетних до цієї оборудки та відшкодувати завдані державі збитки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 27 Липня 2010 17:16
В суде все развалится. Эти клоуны из налоговой, даже акт нормально не умеют оформить.
nska Показати IP 27 Липня 2010 23:13
вот крассава!!!!!!уважуха! нас государство имеет, а мы его! Главное - взаимопонимание :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus