USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк отримав на субсидії менше десятої частини від потреби

24 Листопада 2017 15:46
Із держбюджету надійшло 8,7 мільйона гривень у бюджет Луцька на погашення пільг та субсидій. Однак цих коштів замало, аби закрити заборгованість.

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету 24 листопада під час розгляду питання про внесення змін до бюджету міста.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова пояснила, що надійшла субвенція із держбюджету і, відповідно до розпорядження голови ОДА, Луцьку пропонують збільшити видатки загального фонду бюджету міста на суму 8 мільйонів 691 тисячу 334,54 гривні.

«На сьогодні ми маємо заборгованість по пільгах і субсидіях приблизно 98 мільйонів гривень. Хоча й отримали субвенцію близько 9 мільйонів гривень, однак цієї суми замало, адже опалювальний сезон триває і сума заборгованості далі збільшуватиметься. Частина коштів підуть на ОСББ, на протокол взаємозаліку (кошти ідуть на підприємство за цільовим призначення)», - прокоментувала Лілія Єлова.

Члени виконкому підтримали запропоновані зміни до бюджету Луцька, аби закрити частину фінансових «дірок».

Нагадаємо, раніше виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт розповідав про несправедливий розподіл держбюджету, мовляв, окремі області отримали компенсацію за субсидії та пільги з надлишком, а інші, в тому числі і Луцьк, мають недоплату зі столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus