USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк отримає 1 млн євро позики на енергозберігальні заходи

25 Червня 2018 12:39
У рамках угоди з НЕФКО, спрямованої на підвищення енергоефективності громадських будівель, роботи на 40 об’єктах Луцька можуть розпочати вже цьогоріч.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 червня.

Як повідомила директор департаменту бюджету та фінансів міськради Лілія Єлова, вже підписана угода з НЕФКО (Північною екологічною фінансовою корпорацією), і невдовзі планують отримати перший транш позики у сумі понад 30 мільйонів гривень на виконання робіт з енергозбереження в громадських будівлях Луцька. Для цього потрібно передбачити співфінансування у бюджеті розвитку міста. Отже, у межах пропонованих змін до міського бюджету пропонують передбачити 32 мільйони гривень на співфінансування.

Загалом планують здійснювати роботи на 40 об’єктах, які розіб’ють на лоти. Перший лот включатиме 5-6 об’єктів. Роботи можуть розпочати вже цьогоріч.

Зі слів директора департаменту економічної політики Олександра Озіновича, 2 липня у місто приїздять представники НЕФКО, аби обговорити затвердження кінцевого графіку здійснення робіт. Проект розрахований на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 25 Червня 2018 16:26
Який перший транш,які 30 млн.,на жоден обєкт ПКД не зроблено ще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus