USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк отримає 8,2 мільйона гривень на купівлю житла

15 Листопада 2016 12:12
На закупівлю житла родинам загиблих воїнів АТО та інвалідів І та ІІ груп з числа ветеранів АТО надходять кошти з Держбюджету. Для Луцька ця сума становить 8,2 мільйона гривень.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила директор департаменту бюджету та фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова.

Нагадаємо, відповідно до постанови Уряду, область отримала вже 18 мільйонів гривень на закупівлю житла для родин загиблих волинян та інвалідів І та ІІ груп з числа ветеранів АТО.

В місті створять комісію, яка розглядатиме заяви від лучан на отримання цих коштів. Гроші на рахунок міськради ще не надійшли, проте, каже Єлова, їх чекають з дня на день.

Право на отримання компенсації мають особи, які перебувають на квартирному обліку. А черговість визначається відповідно до категорій. Зокрема, першою чергою кошти будуть виділені для родин загиблих учасників АТО, а потім – інвалідів. Сім’ї загиблих поділені на 7 категорій, відповідно до яких їм видаватимуть кошти.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ ВОЛИНЯН ПЕРЕРАХУЮТЬ КОШТИ НА ЖИТЛО

Відповідно до формули, вартість квадратного метру житла для лучан – близько 12 тисяч гривень. На квартирному обліку є 9 сімей загиблих учасників АТО, які перебувають на квартирному обліку. Також є один інвалід І групи та 6 – інвалідів ІІ групи.

Згідно з інформацією міськради, відповідно до передбаченої формули, житлом всіх не забезпечать, проте, згідно з попередніми підрахунками, грошей має вистачити для всіх родин загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а що Показати IP 15 Листопада 2016 12:34
до того вонивсі не мали житла були безпр......
Пекло в Україні Показати IP 15 Листопада 2016 13:34
Народ стояв ради своіх нащадків!Але тут 30% патріотів!А остальноі 70% бидломаси-проголосувало за олігарха!При тому що патріотів зразу поставили під Гради і зробили Іловайський котел!Біда русинів-украінців,що вони довірливі,а сила тих в тому,що вони жорстокі,підлі і підступні!
Избиратель Показати IP 15 Листопада 2016 13:35
Говорите 54 % голосов избирателей - нереально было для Порошенко? Еще как реально! На шустере выступает Гройсман и сладко, даже приторно, вещает: БУДЕТ, СДЕЛАЕМ, НАМЕЧАЕМ, ПЛАНИРУЕМ, ОБЕЩАЕМ... И сидит в студии эта быдломасса, миллион раз уже обманутая, нищая, оплеванная обещаниями, но так ничему и не научившаяся, и дает этому ГЛАВНОМУ ЦИНИКУ И ПОПУЛИСТУ Украины, 78-82 % поддержки! Люди, у вас мозги на месте??? Или вы - амебы???Или память совсем потеряли, не имея??? Разве СЕГОДНЯ не благодаря этому ЧМО, и таким как он Кулявлобам и шоколадным батончикам, у вас заоблачные тарифы на услуги ЖКХ, ничтожные пенсии и зарплаты (а себе, "гаранту" и чиновникам именно Гройсман поднял их в разы!), не у вас ли нет возможности купить не куртку, а даже новые трусы? Не у вас ли нет средств на питание, "дешевые"лекарства,? Не у вас? И СЕГОДНЯ!!! Не ваши ли дети приходят с фронта калеками и не могут найти достойную работу с достойной зарплатой? Не у вас? А вы, отключив голову, продолжаете верить в сказки и обещания от Гройсмана и Порошенко. Эти бырыги могут чувствовать себя спокойно. С такими скудоумными людьми им ничего не грозит. Такому электорату не нужны: ни Майданы, ни Победы, ни нормальная жизнь, ни Европа, ни нормальное будущее их детей, внуков и правнуков. Им бы такое благосостояние, чтобы только не умереть с голоду, и они будут довольны и счастливы! Не будет у Украины будущего, пока у нее нет народа, а есть вот такое тупое, не думающее, безграмотное население, живущее только обещаниями от власти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus