USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька бібліотека не отримала тисячі доларів із заслуженого гранту

11 Липня 2014 15:14
7100 доларів грантових коштів, виділених Посольством США обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, потрапили під статтю економії та не були передані організації.

Про це під час чергової сесії повідомила депутат Волинської обради Валентина Блінова.

До неї, мовляв, звернулась директор Обласної наукової бібліотеки Олени Пчілки Людмила Стасюк, яка розповіла, що кошти виділені для покупки необхідного обладнання та побутової техніки для реалізації програми «Вікно в Америку» (а саме – 7100 доларів).

Проте ці гроші потрапили під заборону, як бюджетні ресурси, на які поширюється дія розпорядження «Про заходи щодо економного та раціонального використання бюджетних коштів». Разом з тим, посадовець зазначає, що в інших регіонах ці грантові кошти на придбання техніки за другим траншем використані без ускладнень.

Звіт про використання коштів потрібно подати посольству США до 30 серпня. У іншому випадку їх потрібно буде повернути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ФигВам Показати IP 11 Липня 2014 15:18
"...для реалізації програми «Вікно в Америку» (а саме – 7100 доларів)..." - наивные, за такую сумму Америка даже форточку не приоткроет, не то что окно.
вженечитач Показати IP 11 Липня 2014 16:25
У тій бібліотеці що вікном, що без вікна бібліотекарів більше, ніж читачів. А тому, що бібколектор на нулю. Книгу, видану в Рівному чи в Тернополі не знайдеш, а ті, які видані в Луцьку, без руху лежать десятками. Студента там не побачиш, А колись ходили хмарами. Кого цікавить така бібліотека і її проблеми в отриманні коштів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus