USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцькі митники налагодили незаконний «бізнес» на м’ясі

9 Вересня 2014 14:47
Зловживання службовим становищем працівниками митного посту завдало збитків бюджету на суму у понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Прокуратура Волинської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесла відомості за фактом зловживання службовим становищем працівниками митного поста «Луцьк» Ягодинської митниці (частина 2 статті 364 Кримінального кодексу України).

Під час прокурорської перевірки встановилио, що службові особи митного посту, всупереч вимог чинного законодавства упродовж жовтня-грудня минулого року здійснено митне оформлення товару (м'яса) для одного із підприємств із заниженням його вартості.

Внаслідок таких дій працівників митниці до Державного бюджету України імпортер не сплатив ввізне мито та податок на додану вартість у сумі понад 2 мільйони гривень.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus