USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі підприємці вирішували, як вижити в умовах спустошеної казни

25 Лютого 2014 11:48
Невтішну картину економічного стану України отримали луцькі підприємці з уст Олександра Турчинова та від інших обранців громади.

Про це розповів голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Володимир Цибульський під час спільного засідання правління об’єднання роботодавців та членів Регіональної ради підприємців у Волинській області сьогодні, 25 лютого.

«Казна порожня, гроші з бюджету викрадені. Ситуація надзвичайно складна. Але наша робота не жалітися і плакатися. Давайте поговоримо про те, що ми, представники бізнесу, можемо зробити для того аби вирівняти цю ситуацію в області», - саме такими словами розпочав засідання роботодавців доповідач.

Володимир Цибульський наголосив, що звертатись до закордонних партнерів-роботодавців у цій ситуації – не вихід. На думку посадовця, вкрай важливо продемонстрували свою особисту відповідальність за роботу очолюваних підприємств.

Невчасно сплачувати заробітну плату – ганебне явище

Перш за все, на думку головного роботодавця, потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб підприємства працювали стабільно, а люди були забезпечені зарплатнею.

«Невчасно виплачувати зароблені гроші– ганебне явище, це зрада власного народу. Ми повинні донести до людей віру у те, що відбулося. Що Бог подарував нам такий шанс змінити країну та її економіку», - каже пан Цибульський.

До слова, у лютому цього року обсяги виробництва збільшилися на 20%, ніж у січні 2014, і на 8% - ніж в лютому 2013 року.

Щодо сплати податків

«У цей складний час важливо не дозволити собі допускати будь-які зриви у сплаті податків – звернувся доповідач до представників малого бізнесу». Він вважає, своєчасна сплата податків потрібна відповідно для своєчасної виплати пенсій, соціальних допомог. У цей час і бізнес, і держава зобов’язані зробити все, щоб не було жодних збоїв і затримок інших платежів.

Подолання корупції

«Це величезна проблема, бо хабарництво «розкладало» наше суспільство. Роботодавці готують антикорупційний кодекс, бо від нас також багато залежить. В корупційних діях є дві сторони – той, хто вимагає і той, хто дає. І винні обоє. В чесному бізнесі немає чого боятися цих вимог», - резюмував Володимир Цибульський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 25 Лютого 2014 11:58
Зарплату людську платіть...!!!!
Роботодавець до Анонім Показати IP 25 Лютого 2014 12:22
Для того, щоб люди отримували заробітну плату нормальну, треба, щоб вони на роботу ходили
Гость Показати IP 25 Лютого 2014 12:17
Ще один комуністичний і ригівський бандюга патякає. Геть його на фіг з директора.Те,що він накрав вистачить всій Україні разом взятій.ЬТи не маєш права навіть свій бандюганський рот розкривати Геть
леся Показати IP 25 Лютого 2014 12:18
Ну не знаю, як там у підприємців, а в НМЦ профспілок (Відродження, 24) директор Галина Даниленко змушує всіх працівників писати заяву на відпустку без збереження заробітної плати, чим грубо порушує чинне законодавство та в черговий раз витирає об працівників ноги. Просимо допомоги!!!
Ваня Показати IP 25 Лютого 2014 12:18
Таку зарплату,як ти получаєш ми не раби.За що билися наша сотня. Тобі 1000 , а нас сотні
ПС Показати IP 25 Лютого 2014 12:22
не переживайте Данильчук всім дасть нормальні зарплати (не менше 1 тис. євро). Будемо жити як в Європі вже сьогодні
Лучаннин Показати IP 25 Лютого 2014 12:23
а скільки податків заплатив Цибульський, все розказує і розказує,
Петрович Показати IP 25 Лютого 2014 12:47
Головне щоб зарплату отримали силовики, яких вчора не могли заставити покаятися, мінти які три місяця стояли проти народу, яких тепер тут хочуть обілити!Ганьба! А люди жили без зарплат і надалі проживуть, звикли вже!
я Показати IP 25 Лютого 2014 16:49
І я знаю, як потрібно виходити із економкризи: зменшити зарплати нардепам з 16 000 тис на 1500 грн, і пересадити з державних авто на громадський транспорт...вони ж представники народу і до народу стануть зовсім близько!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus