USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Навіщо герб Волині на горілці

30 Жовтня 2014 16:16
Логотип області, що використовується на пляшках горілки, виробленої за межами Волині, викликав обурення голови облдержадміністрації.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації 30 жовтня.

Володимир Гунчик висловив сподівання, що Луцький спиртогорілчаний комбінат невдовзі відновить роботу, адже помітні перші позитивні тенденції. Він закликав присутніх підтримати підприємство та висловив обурення тим, що логотип Волині нині використовується на пляшках горілки, яку виробляють не у Луцьку.

«Не можуть горілка, або спиртогорілчані вироби, які не виробляються в області, носити на собі логотип Волині, не мають права. На депутатських комісіях обласної ради і на сесії не було дано згоду на використання цього логотипу. Зайдіть в магазин і подивіться на цю горілку, яка виробляється в Івано-Франківській області, який логотип на цій горілці? Логотип Волині», - зазначив голова облдержадміністрації.

Він обурився через те, що використання логотипу області досі не оскаржують в суді, звертаючись до керівництва ДП «Укрспирт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ланцелот Показати IP 30 Жовтня 2014 16:37
Голові ОДА варто не обурюватися, а викликати для дачі пояснень керівника структурного підрозділу податкової Єлову Н.Ф. ( ДААК), яка має захищати державні інтереси. Однак її дочка Грущицька Віталіна (приватний нотаріус) разом із сином Сухомлин Люби зареєстрували торговий знак під яким випускається горілка Сухомлин Любою. До речі, зять Єлової Н.Ф. суддя Апеляційного суду. Яка ще потрібна люстрація. Шановний Гунчик В.П., якщо Ви з народом, то приймайте кадрові рішення
Правий сектор Показати IP 30 Жовтня 2014 17:46
Краще дайте нам цю братву в смітнику покатати, а потім на люстацію, а потім нафік з пляжу!
Володимир Показати IP 30 Жовтня 2014 18:46
Єлова і Сухомлин не по зубам губернатору.За нею і журналісти і самооборона і всякі ушльопки .З такою підтримкою -дивно що на вибори не ішли.Туда якраз всяка нечисть і пішла.
Ярослав Показати IP 30 Жовтня 2014 20:49
Треба обурюватися чому Луцький спирто-горілчаний комбінат простоює, а горілку до нашої області везуть з інших регіонів.Ці кошти були б вагомою підтримкою бюджетів нашої області.
Олексанндр Показати IP 30 Жовтня 2014 21:43
Напевне комусь вигідно -щоб Луцький спирто-горілчаний комбінат простоює.В цей час-хтось вкрав герб Волині і розливає всяку гидоту. Працюючи в податковій службі ,будучи одними з перших осіб партії регіонів і маючи кошти від лівої горілки Єлова Н. і Сухомлин Л. напевне і приклали руку до закриття комбінату. Яник втік - а клоуни залишились.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus