USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі тролейбуси курсуватимуть у трьох містах України

23 Листопада 2015 14:48
Нові тролейбуси для Черкас готують у Луцьку. На автомобільному заводі Корпорації "БОГДАН" завершується процес зварювання тролейбусів моделі Т-701.17 для міст Суми, Хмельницький і Черкаси. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав представник громадської ради при КП “Черкасиелектротранс” Валерій Мироненко, - передає УНН-Центр.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що новий тролейбус компанії «Богдан Моторс», випущений для сумчан, з’явився на вулицях Луцька у червні цього року, ще один такий самий – «на підході».

До слова, компанія «Богдан Моторс» із Луцька виграла тендер на поставку 9 тролейбусів для сумчан на суму понад 23 мільйони гривень. Пропозиція волинських автомобілістів для слобожанського обласного центру виявилася найвигіднішою.

Наразі майже вся партія перебуває на основних дільницях складання, частину кузовів тролейбусів у зварювальному цеху доварюють, частина знаходиться на фарбувані у малярному цеху, інші в складальному цеху перебувають на різних етапах складання.

Як стало відомо, на підприємстві у Луцьку, щоб встигнути вчасно виконати замовлення, працівники лишаються на роботі в подовженому режимі. Якщо не буде затримок із комплектацією, то перший тролейбус до Черкас має надійти на початку грудня. Завершити постачання до Черкас всіх 8 замовлених тролейбусів планують до кінця року.

А тим часом у Луцьку курсують старенькі, щоправда, відреставровані тролейбуси, закуплені у Любліні.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини дослідило чому часто стоять луцькі 15-ки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Листопада 2015 17:38
"Пропозиція волинських автомобілістів для слобожанського обласного центру виявилася найвигіднішою." Але, "новий тролейбус компанії «Богдан Моторс», випущений для сумчан, з’явився на вулицях Луцька." Таким чином, Суми вже не мають можливості купити тролейбуси по найбільш вігідній вартості. Ще одна Перемога!
читач Показати IP 23 Листопада 2015 22:37
правильно... в Луцьку готують для Черкас.. а по самого Луцьку їздять "лахи"... шо от от розлетяться по дорозі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus