USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам - польські тролейбуси, а сумчанам – луцькі: чому?

8 Серпня 2014 08:46
Пропозиція волинських автомобілістів для слобожанського обласного центру виявилася найвигіднішою. Тож незабаром на міські маршрути вийдуть новенькі тролейбуси марки «Богдан». А тим часом, у Луцьку курсують старенькі, щоправда, відреставровані тролейбуси, закуплені у Любліні.

Згідно з результатами тендера, в якому взяли участь представники 5 заводів України, право на постачання 9 нових тролейбусів для Сум вибороло ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» із Луцька, - інформує «Урядовий кур’єр».

Зі слів директора сумського комунального підприємства «Електроавтотранс» Олександра Перчакова, пропозиція волинських автомобілістів для слобожанського обласного центру виявилася найвигіднішою. Тож незабаром на міські маршрути вийдуть новенькі тролейбуси марки «Богдан».

Для придбання пасажирського комунального транспорту з міського бюджету виділили 22 мільйони гривень, яких якраз вистачить на нові машини.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини дослідило чому часто стоять луцькі 15-ки. Хоча напередодні «агресивний менеджер» ЛПЕ хизувався придбаними машинами. Проте його думку розділяють не всі лучани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
василь Показати IP 8 Серпня 2014 09:42
Тому, що западняне це елита страны.
лучани Показати IP 8 Серпня 2014 09:42
Коли квиток буде вартувати 5 грн,тоді будуть нові тролейбуси. За хорошу послугу треба більше платити.
Ололо до лучани Показати IP 8 Серпня 2014 10:11
дідо детектед...
Роман до лучани Показати IP 8 Серпня 2014 10:32
Краще поміняти систему, пільговикам видавати проїздні квитки, тільки тоді можна буде порахувати реальний пасажирообіг і як в наслідок отримувати постійний прибуток(вивести з тіні) якій надалі вкладається в модернізацію. А так хоч по 100 гривень став квиток ви не порахуєте скільки людей їздить...
Олег до лучани Показати IP 8 Серпня 2014 11:18
В Сумах квиток 5грн коштує? При капіталізмі майже завжди товари вигідніше продавати НЕ там , де вони виготовляються.
Корінний лучанин до лучани Показати IP 8 Серпня 2014 13:27
Які в нас розумні деякі ЛУЧАНИ, що аж страшно! А нагадати недавню історію із підвищенням цін на деякі маршрутки у Луцьку до 3грн. ? І що вийшло? Менше стало пасажирів на цих маршрутах і повернулись до 2.50 грн. Ось так. Люди вибирають кращі варіанти для кишені.
Корінний лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 09:47
Це питання треба задати міському голові Романюку та міськраді , а не "перетирати" тут на сайті із читачами!!! Нехай Романюк чітко ще раз пояснить ВН про проблеми бюджету міста Луцька. Це й так , кожній людині із здоровим глуздом зрозуміло, що нове краще беушного, але питання заключається у фінансуванні . Суми трошки більше Луцька по населенню ( на 50тис. більше) і займаній площі, але гроші на тролейбуси десь знайшли. Тут, правда не говориться про те як буде здійснюватись проплата за тролейбуси. Про такі речі не афішують. Вигравати тендери можна по різному, тим паче що колишній власник "БОГДАНУ" став Президентом України , його соратник по бізнесу Гунчик став головою ОДА Волині.
Їздила до Корінний лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 09:59
Менше треба красти і правильно розподіляти кошти, і не лише ТЦ у Луцьку розвивати. От скільки винен ПортСіті Луцьку? За ті мульйони б і закупили новенькі тролейбуси, але ж корупція - вона тітонька серйозна і з нею не поборешся, при такій владі. І громадські активісти на диво нікого з міськради не чіпають - так всі працюють, аж піт з чола... От залишили хоча б старі автобуси Богдани, які їздили на маршруті 15. Тоді менше б і нарікань було, а то їхати у тому кориті, де не можна рукою дістати ручки зверху - не смішіть - оце вже й потурбувалися. А ламаються як... їздять не за графіком. Мовчіть вже, міськрадівський троль. А то зараз із міськради так і накинуться поплічники ваші відмивати "обличчя" мера... вибори ж, ви праві...
Корінний лучанин до Їздила Показати IP 8 Серпня 2014 10:27
Що дурню пишете про якогось троля, ви тупо не хочете дивитись у корінь проблеми. У вас якісь фобії, от уже дійсно мізки пропарені ЗМІ корупцією та зловживаннями на кожному кроці . Такі речі, безперечно, ще присутні у нашому суспільному житті, але всюди їх підозрювати на кожному кроці - це вже маячня!Про цю "тітоньку серйозну" ви, очевидно, почули і собі підключились до цього. Шлейф корупції, щоб знали, тягнеться від початку 90-х років після розпаду СРСР. Звідти на кримінальних грошах виросли скоробагатьки та олігархи і на нас дурних воду возили. Ще раз скажу, що вперше заговорили про корупцію у країнах СНД у США, а не в нашій рідній Україні. ЦРУ підготовили спецдоповідь про це КЛІНТОНУ. Про це не говорилось широко у наших ЗМІ, але щось трохи появлялось у дорогій періодиці.
Так до Корінний лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 10:32
Так-так, шлейф тягнеться і всім чинушам так вигідно, ще з 90-их ніхто й не прагне його позбутися...
Корінний лучанин до Так Показати IP 8 Серпня 2014 10:42
В тому то й річ! Влада по суті не змінилась, так собі, "косметичний ремонт" вимушено зробили.
Вася Показати IP 8 Серпня 2014 11:00
І слава Богу, що у Сумах краще ніж у нас. Я за них щиро радий, а вас жаба душить. Читав якось, що у співфінансуванні з державою Луцька міськрада планує купити 30 новеньких тролейбусів. Вірю так воно і буде, коли закінчиться війна.
Віра Показати IP 8 Серпня 2014 11:03
правильно. закупили польські тролейбуси, бо це для Луцька дешевший варіант. якщо Суми мають можливість купити нові, раді за них. а нам ще з Шибиними боргами треба розхлібатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus