USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі фірми «штрафанули» за тендер на Закарпатті

16 Січня 2012 19:53
Під час проведення тендеру на закупівлю світлих нафтопродуктів відділом освіти однієї із райдержадміністрацій Закарпаття, луцькі фірми домовилися між собою про пропозиції, чим спотворили результати торгів.
Про це повідомляє сайт Антимонопольного комітету України.
Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Континент Нафто Трейд» (Луцьк), ТОВ «Торговий дім «Континіум Галичина» (Луцьк) та ТОВ «Ойл Кард Центр» (Луцьк) загалом на 46 тисяч гривень.
Товариствам інкримінують антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів, мовляв, ті узгодили тендерні пропозиції під час проведення відділом освіти Берегівської райдержадміністрації торгів на закупівлю світлих нафтопродуктів.
Відповідачі порушення визнали та зобов’язалися сплатити штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Депутат Показати IP 16 Січня 2012 20:53
Штраф відсудять
Фанат Показати IP 17 Січня 2012 09:08
"мовляв, ті узгодили тендерні пропозиції" А чому мовляв? Всі ці фірми з ГПК п. Єремєєва. То треба бути зовсім непотрібним керівником, щоб не знати стан справ на кожному окремому суб"єкті корпорації. От вам і змова. Питання в тому, а ЧОМУ одна із райдержадміністрацій Закарпаття пропустила на 1 тендер 3 пов"язані фірми?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus