USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада не буде «набивати кишені» облспоживспілці

26 Лютого 2014 17:21
Підприємці Завокзального ринку вже не будуть «набивати кишені» посередникам платою за торгове місце.

Конфлікт між підприємцями та облспоживспілкою вирішили під час 55-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 26-го лютого.

«Ми намагалися дійти консенсусу з облспоживспілкою, але нічого не вдалося. Тому, зваживши на те, що бюджету міста не вистачає грошей, це не правильно, що ми працюємо через посередника! Ми хочемо, щоб місто розвивалося, будувалися садочки, школи, а не чиїсь кишені наповнювалися», - звернулася до депутатів Луцькради підприємець Алла Сівак.

Депутати погодилися, що дійсно потрібно припинити договір і врегулювати питання щодо землі, наданій в оренду не лучанам, а облспоживспілці. Однак нагадали, що подібне рішення уже ухвалювали торік, втім, суди не підтримали й відхилили заяву щодо розірвання договору.

Міський голова Микола Романюк сказав, що профільна комісія міськради із законності таке рішення не підтримала, втім, під час сесії «назбиралося голосів», щоб відбулося припинення договору оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладеного між Луцькою міською радою та Волинською ОССТ та зареєстрованого у Державному реєстрі земель 14.09.2009 року за № 040907700468, шляхом його розірвання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 26 Лютого 2014 17:45
Відкриють ще одне ЗБИТКОВЕ комунальне підприємства ?
перепиши до дідо Показати IP 26 Лютого 2014 20:48
свою квартиру на горгута а потім бери її в нього в аренду по цінах які взбрєдуть йому в голову.ми до вас доберемся і на ковельську і на горького
картавий підприемець Показати IP 26 Лютого 2014 20:04
Облспоживспілка згідно договору чесно дала гроші на міст щоб люди не гинули під поіздами; А Шиба краще попіклувався за ровенськими родинами - 4-ри юнаки яких загинули під колесами службового авто міськвиконкому за кермом якого був водій без прав Богдан Павлович ! Забув Шиба скільки мерців на тобі висить!!!! Чи вже забув? А ти Шиба постійно заважаеш працювати облспоживспілці за великі гонорари - ганьба!!!!!!!!
Анонім до картавий підприемець Показати IP 26 Лютого 2014 20:45
ви маєте в місяць більше тих 3 міліонів за які вам Романюк продав 2000 підприєців.60 грн.кв.м асфальта-плата за послугу підмітання мало було?стали робити псевдореконструкції-брати так званий благоустрій суми в рази завищені від реальної з підприємців.щоб їм же потім те все здавати дорожче..почали міняти металоконструкції на нові які мали бути купленні в вас по цінах які взбрєдуть вам в голову,стали попутно відрізати площу в підприємців щоб потім заганяти по новій...сотні тисяч доларів..скільки взялли ровенські судді?скільки кинув лобі в міськраді та особисто сроманюкові?вже близько був той рабській договір за яким хто не платив би по 160 як в любомлі чи шацьку міг бути би свабодєн...і тут все зірвалось...сроманюк злякався..яручики ,лисий та інші поліські гламури спригнули...ти не в ківерцях з сроманюком ви вже давно не молоді секретарі камамольськіх ячейок.і секретутка ващук сама в дуп..
ооо до Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 21:46
Яка чудова, дивна мить - Вступити в світ розумний і широкий: Щоби навчитись говорить, Людині треба лиш два роки, А потім і всього життя замало, Щоби навчитися держати Язик свій за зубами. Полішук ти Ветловський
сядите до ооо Показати IP 26 Лютого 2014 22:50
за працю
НЕЙТРАЛ Показати IP 26 Лютого 2014 22:28
з базарами дійсно небуло порядку.любе звернення моїх знайомих до так званої дерекції було чи незавжди проігнуровано.дуже часто на місці сидить пьянеька секретарка.так негодиться.вони лобіюють інтереси вибірково.дійсно я за те щоб припинити це свавілля.торгівля завжди була рушієм економіки.а прості люди зі своїми нікчемними заробітками на торгівельних місцях на базарі в жахливих умовах і є карманом чиновників.
підприємець Показати IP 4 Березня 2014 16:13
створять комунальне підприємство, доведуть до банкрутства і продадуть землю під торговий центр і будинки, може й правильно. крикунам ввже пообіцяли місця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus