USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцьктепло» орендуватиме котельню на Карбишева на менш вигідних умовах

25 Жовтня 2016 16:13
Зміни до умов укладення договору оренди котельні на Карбишева в Луцьку вніс власник майна.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 жовтня.

Так, депутатам презентували проект рішення про надання дозволу на укладення договору оренди. Зокрема, обранців громади просять надати дозвіл державному комунальному підприємству «Луцьктепло» на укладення договору із товариством з обмеженою відповідальністю «Тепло-Енерго-Центр» про оренду окремого індивідуально визначеного рухомого та нерухомого майна, що розташоване за адресами: Луцьк, вулиця Карбишева, 2 та Луцьк, вулиця Героїв УПА, 83а.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна повідомила, що наразі підприємство працює за договором переробки давальницької сировини, який ухвалений судовим рішенням і не визнається НКРЕКП. Ціна на переробку договірна. Такі відносини між двома тепловиробниками потребують зміни. Так, ДКП «Луцьктепло» потребує перегляду тарифу.

Голова комісії Павло Данильчук поцікавився, чи планують оренду всього майнового комплексу. На що директор КП відповіла, що прийняття в оренду всього майнового комплексу вважають неможливим, адже це підвищить орендну плату (наразі вона становитиме 737 тисяч гривень на місяць). Так, підприємству не потрібне мазутне господарство, а також котли, які зараз не використовує котельня на Карбишева.

З її слів, 24 жовтня від власника майна надійшли нові пропозиції щодо змін умов договору. Відтак, умови для ДКП «Луцьктепло» погіршуються – вводиться подвійна облікова ставка у випадку несплати (а не у 1,5 рази, як було в першому варіанті договору), 10% штрафних санкцій від несплаченої суми, а у випадку продажу майна договір оренди котельні з попередженням за три місії припинятиметься.

На питання щодо терміну зміни тарифу на підприємстві, директор відповіла, що від НКРЕКП отримали обіцянку у сприянні в перегляді тарифу. Відтак, він може бути змінений орієнтовно протягом двох місяців.

Депутати вирішили обговорити пропоновані зміни до проекту рішення до початку сесії, після чого ухвалити остаточне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
я Показати IP 25 Жовтня 2016 17:38
Вікати, бля, відкати. бля. відкати
А Показати IP 25 Жовтня 2016 18:36
А націоналізувати котельню для забезпечення життєдіяльності лучан слабо? чи кишка в активістів тонка?
Данильчуку Показати IP 25 Жовтня 2016 18:48
Пропоную провести захват котельні на Карбишева(досвід захвату держустанов є),і відучити власника кожного сезону шантажувати лучан.Це ж 9 лімонів в рік треба заплатити оренди.Чи не вдавляться ці власники?
а Показати IP 25 Жовтня 2016 19:33
Палиця з Серватовичем градуси на настоянці рахують.Тут треба показувати зміни на краще
Душман Показати IP 25 Жовтня 2016 21:40
Яка скотина продала таку котельну ???
ніка Показати IP 26 Жовтня 2016 08:03
кривицький продав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus