USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким вчителям та бібліотекарям повернуть надбавки

28 Квітня 2014 16:50
Педагогічним працівникам та бібліотекарям будуть відновлені надбавки за престижність з 1 травня.

За результатами аналізу поточних видатків на функціонування галузі бюджетної сфери за квітень цього року Луцький міський голова Микола Романюк доручив підготувати проект рішення про відміну пунктів 2, 3 рішення виконавчого комітету від 16.04.2014 №244-1 «Про призупинення оплати додаткових годин для творчої науково-дослідницької співпраці з вищими навчальними закладами, експериментальної роботи та розмір надбавок за престижність та особливі умови праці педагогічним працівникам та бібліотекарям», - ідеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Відповідний проект рішення буде розглянуто на позачерговому засіданні виконавчого комітету, що відбудеться завтра.

Отже, з 1 травня будуть відновлені надбавки за престижність у повному обсязі: педагогічним працівникам на рівні 20% та 50% - для бібліотекарів.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що не всі луцькі депутати підтримали ідею скорочення надбавок педагогам і медикам і ініціювали прес-конференцію, аби звернути увагу громадськості на очевидні порушення прав бюджетників міста. До представників ЗМІ звернулися керівник депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, член групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук, депутати Андрій Осіпов та Роман Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
я Показати IP 28 Квітня 2014 16:53
чому мені зняли, а їм лишили? Я чим гірша за них чи дурніша?
123 до я Показати IP 28 Квітня 2014 18:40
коментар було видалено
лучанка Показати IP 28 Квітня 2014 18:04
Які їм надбавки? В луцькій школі нумер 3 директор і вчителі розвели таку корупцію,що я втомилася здавати гроші. Прокуратура,займіться ними врешті решт
Дончанин до лучанка Показати IP 28 Квітня 2014 19:02
По поводу "коррупции", описанной Вами. Коррупция - это тогда, когда деньги ложатся в свой карман. В описываемом Вами случае гарантирую (по себе знаю), что деньги, вносимые родителями, идут даже на то, чтобы вставить разбитые стекла (государственное финансированное на такие расходы в школах уже давно отсутствует). Собственно по поводу восстановления надбавок: у нас местные власти сумели отстоять их сохранение. Иными словами, у нас их не отменяли.
наболіло Показати IP 28 Квітня 2014 18:21
Можливо варто вчетилям, які на пенсії подумати,що соромно отримувати вчителю пенсію у розмірі 1000грн.???Це, навіть, вже не 100євро!!! Над цим Романюку варто задуматись,а не Голєєвою та її маршрутками!!! Блін, за що вмирали люди???Де луцький правий сектор???АУ!!! Прокиньтесь,знову те саме...Коцура,якого виганяли за кримінальні спарви з Києва, не відоме подорожчання маршруток,до чого це все йде??? В нас що зарплати піднялись, ціни, пенсії, працевлаштовані всі, офіційно всі працюють????АУ,Луцьк,знову спати будемо???І далі платити,як козли та раби по 3грн.????
Дончанин Показати IP 28 Квітня 2014 19:11
Все сказанное тобою правильно кроме одно "мелочи": Почему ты считаешь, что в интересы Правого Сектора входит защита твоих интересов, а не интересов их хозяев?
ВОНО Показати IP 28 Квітня 2014 19:51
вчителям так ))) але бубліотеки ??? то вже післявчорашній день туди ніхто не ходить з тих хто вміє головою користуватись. Були б там компютери з бесплатним доступом в мережу і принтери то ще тоді можна було б зрозуміти, а так просто пережиток минулого і не більше
Міла до Воно Показати IP 28 Квітня 2014 22:12
Воно є воно і буде воно. А не мішало б прийти в бібліотеку і скористатись саме безкоштовним інтернетом,прослугами електронного самоврядування та й нову книгу чи періодику взяти прочитати , побувати на презентації мистецьких виставок і літературних новинок тощо,якщо вміти головою користуватись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus