USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький «Мотор» відсудив 20 тисяч

25 Лютого 2013 19:00
Підприємець, яка заборгувала «Луцькому ремонтному заводу «Мотор» за оренду, сплатить 20 тисяч боргу за рішенням суду.

Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Сьогодні, 25 лютого, в Господарському суді Волинської області розглянули справу щодо примусового стягнення заборгованості розміром майже 20 тисяч гривень за позовом Прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері в інтересах держави.

Підприємець Лариса Антовська протягом довгого часу орендувала приміщення на території «Мотору». Так, у приміщенні заводського готелю вона відкрила бар «Атланта».

Однак, жінка не сплачувала за оренду та комунальні послуги і заборгувала підприємству 19 тисяч 934 гривні.

Наразі Лариса Антовська не є орендатором, оскільки звільнила займане приміщення.

На слухання жінка не з'явилася, тож засідання відбулося без її присутності. Врешті, суд ухвалив рішення на користь позивача.

Крім основного боргу, підприємця зобов’язали сплатити судовий збір та штраф за ігнорування судової кореспонденції і безпричинну неявку на судове засідання. Таким чином, боржниця заплатить на 800 гривень більше «у виховних цілях».

Довідково:
Луцький ремонтний завод спеціалізується, головним чином, на ремонті авіаційних турбореактивних двигунів четвертого і третього покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сеня Показати IP 25 Лютого 2013 19:54
брихня бар неробить
Працівник заводу Показати IP 25 Лютого 2013 19:57
Перед тим як викладати статтю на сайт не мішало б самим читати, що пишете. Завод "Мотор" не належить Міністерству оборони України, і причому тут країни колишнього СРСР?? Бар "Атлант" орендував приміщення в готелі заводу, і на даний момент не функціонує. Слід перевіряти те що пишете!!
читайте уважніше Показати IP 25 Лютого 2013 21:44
Наразі Лариса Антовська не є орендатором, оскільки звільнила займане приміщення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus