USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький тролейбус доїхав до Донецька. Фото

8 Липня 2010 13:45
На вулицях Донецька з’явився новий міський тролейбус луцького виробництва із низьким рівнем підлоги «Богдан»-Т70115 - до цього мешканці міста вже мали можливість ознайомитись з тролейбусом Т60111, який проходив випробування в шахтарській столиці у серпні 2009 року.

Про це інформує прес-служба ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс».

Новий тролейбус працює на маршруті № 2 «Залізничний вокзал – металургійний завод» є результатом співпраці корпорації «Богдан» і комунального комерційного підприємства «Донелектроавтотранс».

«Машина веде себе нормально. Зауважень до експлуатаційних випробувань у нас немає. Тролейбус витримує всі навантаження на завданому маршруті, - ділиться враженнями головний інженер ККП «Донелектроавтотранс» Микола Філін.

Задоволені тролейбусом і самі фахівці.

«У нас була зустріч зі спеціалістами двох депо, які входять до складу «Донелектроавтотранс». Ми ознайомили їх з технічними та конструктивними можливостями тролейбусу, відповідали на запитання. Спілкування показало, що фахівці технічно готові до експлуатації такого тролейбусу. А найголовніше - бажання мати такі машини в своїх депо», - говорить представник технічної служби ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» Андрій Дзядик.

«Донецьк – одне з чотирьох міст України, в якому відбуватимуться футбольні матчі. Тому, попри інші нагальні завдання, одне з найважливіших – це придбання надійних, якісних і комфортабельних міських транспортних засобів, які б Євро-2012 обслужили, і далі вірно служили донеччанам ще багато років. І корпорація «Богдан» завжди готова в цьому стати надійним партнером», - кажуть луцькі автобусотролейбусобудівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Doroga Показати IP 8 Липня 2010 17:53
А як же він доїхав? Невжеж до Донецька провода протянули? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus