USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майже половину коштів, що мали піти на житло для бійців, не освоїли

12 Жовтня 2015 14:31
Більше трьох мільйонів гривень державних субвенцій отримала Волинь для будівництва чи придбання житла воїнам АТО. Втім, ці кошти ще не освоїли, майже половина «висить» на рахунках казначейства.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 12-го жовтня, в овальному залі обласної ради.

Зі слів начальника головного управління Державної казначейської служби України в області Михайла-Мирослава Леміщака, «лежить» ще 1,6 мільйона гривень.

«На будівництво житла для воїнів АТО ще є залишок субвенцій на суму 1,6 мільйона гривень. Це становить 46% від загальної суми. Кошти використали у повній мірі міста Луцьк та Володимир-Волинський, Іваничівський район - лише 70%, інші менше використали», - звітував Леміщак.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що Мінрегіонбуд виділив кошти на житло сім’ям загиблих воїнів АТО, втім, купувати помешкання - складно, адже умови придбання неналежні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ФигВам Показати IP 12 Жовтня 2015 15:58
И никогда не освоят.
Анонім до ФигВам Показати IP 13 Жовтня 2015 01:10
ибо они были только на бумаге.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus