USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майже півмільйона у бюджет - операція на митниці

7 Червня 2013 13:42
Майже півмільйона гривень надійде до бюджету завдяки операції «Держкордон» на Волині.

Про це повідомили у прес-службі Міндоходів у Волинській області.

Майже півмільйона гривень митних платежів додатково нарахували у результаті дослідження правильності митного оформлення товарів в зоні Ягодинської митниці від початку операції «Держкордон».

За цей час спільні робочі групи склали 80 адміністративних протоколів про порушення митних правил, зокрема, заниження митної вартості товарів.

«Вже сьогодні можна стверджувати, що в результаті цих заходів бюджет матиме додаткові надходження. А сама операція – ефективний спосіб виявити корупційні ризики та своєчасно їм протидіяти», - підкреслив начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський під час відеочату на «Волинських новинах».

Очільник ГУ Міндоходів на Волині зазначив, що операція «Держкордон-2013» проводиться на виконання розпорядження Міністра Олександра Клименка щодо посилення заходів з протидії корупції під час митного оформлення товарів та здійснення митних процедур.

У зоні митного оформлення Ягодинської митниці за цей час провели 6637 оглядів, вилучили вантажів сумнівного походження на суму в межах двох мільйонів гривень.

Інформацію про результати проведених оглядів транспортних засобів і контейнерів, виявлені порушення митних правил, факти можливого заниження митної вартості товарів, а також порушення службових обов'язків співробітниками митниці спрямовують до спеціального аналітичного центру Міністертва доходів і зборів України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus