USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Мер закликав бюджетників не просити «сотні мільйонів»

22 Жовтня 2013 17:00
Луцький міський голова обіцяє передбачити необхідні для розвитку освіти та інших бюджетних сфер кошти у міському бюджеті на наступний рік.

Про це йшлося під час оперативної наради, що відбулася 22 жовтня.

«Зараз йде формування бюджету на наступний рік, не пишіть мені «сотні мільйонів треба на освіту». Ми обов’язково передбачимо ті кошти, які передбачаємо щороку, на творчих та обдарованих діток – понад 3 мільйони гривень», - зазначив Микола Романюк.

Зі слів міського голови, 600 тисяч гривень передбачили для того, щоб встановити вікна в усіх спортзалах та актових залах луцьких шкіл у наступному році. Цьогоріч цей задум здійснити не вдалося. Він зазначив, що у наступному році місто планує розрахуватися із боргами, тому буде «трішки легше». Також у другому півріччі 2014 року місто отримає грант Світового банку, кошти з якого планують використати, перш за все, на обладнання для амбулаторій. Фінансування енергоносіїв для бюджетних установ не збільшуватимуть, закликаючи впроваджувати технології енергозбереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2013 01:02
Дякую що попередили що з батьків в школах знову будуть збирати гроші на "вікна в усіх спортзалах та актових залах". От тільки куди ідуть ті всі гроші - і які збирають з батьків і які мер щедро розповідає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus