USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міноборони готує на продаж землю в Луцьку

27 Квітня 2016 14:55
Квартирно-експлуатаційний відділ Міністерства оборони не звільнили від сплати земельного податку. Платити за землю міському бюджету не буде лише Держслужба спецзв’язку.

Відповідне рішення підтримали депутати під час сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 квітня.

Нагадаємо, Міністерство оборони просило звільнити від сплати земельного податку квартирно-експлуатаційний відділ відомства. Саме на його балансі перебуває 27 гектарів землі у Луцьку.

Проте депутати цей проект рішення не підтримали, мотивуючи це тим, що, ймовірно, це підштовхне Міноборони передати землю міській громаді.

Та поки що відомство не зізнається, які в нього плани на цю землю. Депутат Григорій Пустовіт попросив надати пільги Міноборони, оскільки КЕВ не передбачили коштів на податок. Але є й неофіційна інформація, що на одній ділянці планують відновити військову частину, а другу (колишнє авіаційне військове містечко) - готують до відчудження.

А ось зі слів Євгенія Ткачука, ці найбільші ділянки вже виставляються Міністерством оборони на продаж.

Крім того, додав Сергій Була, на цих землях є об’єкти, які здаються КЕВ Міноборони в оренду, а ось платити податок вони не бажають.

Урешті, депутати не звільнили від сплати земельного податку Міністерство оборони. Але пільгу надали Державній службі спецзв’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПАТРІЙОТИ))) Показати IP 27 Квітня 2016 16:16
Так всі підтримують армію так всі за суваренітет переживають так вже в ЗМі на цих темах піараться)))а як до діла то можна і в солдат забрати пайок лиш би депутати для деребану ортимало шмат землі)))совість хоч якусь майте!1
Анонім Показати IP 27 Квітня 2016 16:36
Ганьба!. Іде війна. Багато волонтерів волонтерять армію. А луцькі міські гадці, які закликають до волонтерства, намагаються на основі якихось підозр збагатитися на армії. Правильно б було проволонтерити армію на рік ,наприклад, Треба посилити контроль за використанням землі армії і звільнити її від земельного податку. Григорій Пустовіт ми з Вами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus