USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мобілізованим держава погасить відсотки за кредити

6 Травня 2014 15:50
Силовики не платитимуть Єдиний соцвнесок в період несення служби, а уряд заплатить за них відсотки за кредити на час несення служби.

Про відповідне рішення парламенту повідомив тимчасово виконувач обов’язків заступника глави Адміністрації президента Андрій Сенченко, - інформує «Українська правда».

"Виникає колізія, коли люди мобілізовані на 45 днів, захищають свою країну, але при цьому зобов'язані платити ЄСВ. Тепер вони звільнені від виплати цього внеску", - сказав він.

Крім того, зі слів Сенченка, прем'єр Арсеній Яценюк запевнив, що уряд України погасить відсотки за кредитами мобілізованих військовослужбовців за час несення ними служби.

"Прем'єр запевнив, що уряд знайшов фінансові можливості на погашення відсотків, якщо ці люди мають кредити", - запевнив Сенченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
економ і КА Показати IP 6 Травня 2014 15:58
Що за брехня?! Звідки гроші, казна ж поржня і з кожним днем, коли "нова" влада керує, ціни зростають, долар росте, бензин дорожчає, кредиту ще не дали... а вони все тратять і тратять?! Тут точно щось не так!!! Або це все за рахунок тих кредитів які мають отримати?:) А потім відразу віддадуть і залишимось і далі у повній ж...і! Ну не може такого бути!!! Спад виробництва, падають обсяги зовнішньої торгівлі... Ну дурять же людей!!!
економіст до економ і КА Показати IP 6 Травня 2014 16:23
тільки відсотки, а не тіло по кредиту
економка до економіст Показати IP 6 Травня 2014 17:03
Да яка різниця?! Багатими стали? Зарплати, пенсії, стипендії... заморозили, а інші витрати беруться оплачувати?! В якій країні таке робиться???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus