USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Молоко для ДНЗ Ківерець може коштувати 5 гривень

4 Лютого 2013 18:41
Молоко для ківерцівських садочків планують закуповувати за 5 гривень за літр.
Питання закупівлі молока для потреб ДНЗ міста обговорили під час робочої наради за участю міського голови Володимира Жгутова, провідного спеціаліста міської ради та її виконавчого комітету Раїси Маєвської та завідувачів садочків міста, - повідомляє прес-центр Ківерцівської міської ради.
Молоко для потреб дошкільних навчальних закладів Ківерець планують закуповувати у населення села Муравище Сокиричівської сільської ради. А розпочати це робити можуть уже з 1 березня 2013 року.

Обговорили під час наради й ціну молока, яке планують купувати. Так, за 1 літр «з доведенням» доведеться заплатити 5 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus