USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Можна самому сконструювати авто своєї мрії. ФОТО

19 Липня 2010 10:57
Рівненський холдинг «Автоград» презентує новий проект «Сконструюй авто своєї мрії» – перетворює стандартну машину в унікальне авто завдяки сотні додаткових опцій і варіантів базових версій, що максимально відповідатиме уявленням і смакам клієнтів.

Завдяки домовленості «Автограду» з виробниками всесвітніх брендів Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault та Fiat, відтепер є можливість запропонувати покупцям авто на вибір десятки варіантів базових версій авто і майже сто додаткових опцій.

Справа не лише в кольорі кузова чи потужності двигуна. Наприклад, шкіряне кермо зазвичай пропонують тільки в комплектації «люкс». А насправді воно подобається майже всім чоловікам. Отож, завдяки програмі «Сконструюй авто своєї мрії» таке кермо може встановити собі кожен.

Часто клієнти замовляють додаткові подушки безпеки, особливо, коли на задньому сидінні буде їхати дитина. Адже ніхто не байдужий до безпеки власних дітей. Зрозуміло, що оздоблення салону важливо обговорити з родиною і насамперед з дружиною.

Основні переваги програми «Сконструюй авто своєї мрії» у тому, що ви отримуєте саме таку машину, яку хочете, яка цілком вам подобається і підходить.

Ваші побажання втілюються безпосередньо на заводі виробника, а це дає фабричну якість і офіційні гарантії.

Вдосконалення і опції зроблені під час покупки коштують в середньому дешевше, ніж ті покращення, які ми зазвичай робимо пізніше, під час експлуатації авто.

До всього, ви можете внести лише 10% вартості, щоб машину, сконструйовану вами, почали збирати на заводі виробника та отримати подарунок.

Ви можете отримати додаткову знижку в 1-2 відсотки, якщо внесете відповідно половину або повну вартість авто.

Ви підписуєте угоду, яка гарантує створення і поставку вашого авто не пізніше, ніж за 65 робочих днів, але зазвичай це робиться швидше.

Отож, приведіть в «Автоград» на Пухова,85 дружину, родину та друзів. Отримайте консультації і довідкові матеріали і створіть авто «під себе», не таке, як у всіх!

«Автоград» чекає у місті Рівному на вулиці Пухова, 85. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0362) 69-00-03, (093) 312 32 65, або на сайті www.ve.com.ua та безпосередньо в автосалонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus