USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Можу пофарбувати ларьок або два»: Коломойський відповів на заяву Зеленського щодо відновлення Донбасу

21 Червня 2019 21:38
Олігарх Ігор Коломойський відповів на запитання, чи обговорював він з президентом Володимиром Зеленським якийсь конкретний проект по відновленню інфраструктури Донбасу.

Він також зазначив, що може розпоряджатися обмеженим обсягом коштів, пише НВ.

«На залишок від 20 тис. фунтів на тиждень можу пофарбувати ларьок або два», — сказав Коломойський.

За позовом ПриватБанку британський суд дав право Коломойському витрачати на потреби в повсякденному житті не більше 20 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

«У той момент, коли президент про це заявив, я ще про це не знав", - сказав Коломойський.

Він підкреслив, що не бачився із Зеленським, його не запрошували в Адміністрацію президента і сам він теж не шукав зустрічі з главою держави. Тому, за словами олігарха, що саме має на увазі Зеленський, він не знає, і порадив уточнити це у президента.



Нагадаємо, днем раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що великі бізнесмени та власники великого бізнесу підтримуватимуть соціальні та гуманітарні проєкти, зокрема ті, що стосуються відновлення інфраструктури Донбасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus