USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

МВФ повідомив дату візиту місії в Україну

13 Серпня 2018 19:27
Місія Міжнародного валютного фонду відвідає Київ з 6 по 19 вересня, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

У відомстві зазначають, що в ході візиту представники місії мають обговорити з українськими партнерами подальшу співпрацю, включаючи фінансову допомогу з боку МВФ для підтримки економічної політики.

В. о. міністра фінансів Оксана Маркарова у своїй сторінці на Facebook написала, що підтвердження приїзду місії до Києва є гарним знаком.

«МВФ підтвердив візит повноцінної програмної місії до Києва на початку вересня. Попереду багато роботи, однак це точно гарний знак. Будемо наполегливо працювати над позитивними результатами місії для отримання як підтримки від МВФ, так і отримання коштів від PBG Світового банку та Макрофіну ЄС. а паралельно — на фінішну пряму вийшов найголовніший процес в Мінфіні — формування проекту Державного Бюджету на 2019 рік», — написала Маркарова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus