USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Минулоріч одинадцять волинян заробили 104 мільйони гривень

6 Серпня 2008 17:37

Одинадцять волинян задекларували доходи понад мільйон гривень за підсумками деклараційної кампанії. Про це на брифінгу для місцевих ЗМІ повідомив начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області Олександр Жура, – повідомляють 6 серпня «Волинські Новини».
За інформацією управління оподаткування фізичних осіб, загальна сума задекларованих доходів мільйонерами Волині за 2007 рік – 103,6 мільйона  гривень.Отож, середньостатистичний мільйонер-волинянин мав доходи в межах 9 мільйонів гривень в рік.
Такою була ситуація торік. Вона докорінно змінилася, бо, за підсумками деклараційної кампанії 2007 року, в 2006 році мільйонерів на Волині було лишень сім із загальними доходами 45,9 мільйона гривень, тобто в середньому вони декларували по 6,5 мільйона гривень у річних декларація про доходи.
Найбільша задекларована сума доходів фізичної особи на теренах Волині – 30,7 мільйона гривень, наступна у рейтингу – 28,5 мільйона гривень.Начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області Олександр Жура каже, що головний позитив деклараційної кампанії 2008 року – безумовне зростання податкової культури громадян нашої області та покращення організації роботи з обслуговування платників. Це дозволило уникнути зайвого ажіотажу і черг під час
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus