USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дороги Волині хочуть «скластися» по 50 мільйонів

21 Грудня 2015 15:44
Обласний та місцеві бюджети хочуть «скластися» по 50 мільйонів гривень, аби спільними зусиллями залатати дірки на дорогах. Окрім цього, служба автомобільних доріг веде перемовини з Кабміном, аби ті дали гроші на відновлення дороги Устилуг-Володимир-Волинський-Луцьк-Рівне.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками департаментів, управлінь та органів місцевого самоврядування сьогодні, 21-го грудня.

«Ми будемо вносити на сесію облради пропозицію, щоб виділити 50 мільйонів гривень із фонду регіонального розвитку бюджетів на ремонт, утримання й відновлення доріг в області, без врахування дороги Луцьк-Львів, ремонт якої фінансується з державного бюджету. Окрім цього, додатковим буде співфінансування ремонту доріг з місцевих бюджетів - ще 50 мільйонів гривень. Також проситиму службу автомобільних доріг, аби ті й надалі вели перемовини з Міністерством інфраструктури, щоб залучити кошти в рамках транскордонного співробітництва на відновлення дороги Устилуг-Володимир-Волинський-Луцьк-Рівне», - інформував губернатор.

Зауважимо, як раніше коментував ситуацію з автошляхами на Волині головний дорожник Іван Мирка, що європейських доріг у нас не бачити найближчими роками.

«Для того, щоб відремонтувати всі автошляхи місцевого значення, в цінах 2013 року, ми потребуємо 3 мільярди гривень, - пояснив директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
П. Сустюльга Показати IP 21 Грудня 2015 16:27
Мирка як був безтолковим в "політесі" так і залишився - по цінах 2013 року три мільярди гривень... Що, не вистачає розуму порахувати по цінах 2015 року? Це один момент. Другий - з 2013 по 2015 рік обєми робіт могли й змінитися - як в сторону збільшення так і в сторону зменшення. Перше, що він мав би зробити як начальник профільного департаменту - підготувати доручення голови ОДА щодо ПОВНОЇ інвентаризації УСІХ доріг в розрізі пріоритетів/категорій/власників - цього немає, бо йому ніколи: 1) Фейсбук йому заважає. 2) Тендери "ліпить" на фірму своєї сімї. 3) Треба вникати в роботу - а йому - цитата з його висловлювань - йому "в лом". Ну і який він після цього демократ-професіонал?,- якщо користується даними "старої, злочинної влади..." - або дуже вже він недолугий, або вкрасти хочеться дуже лавандосиків... От такий наш Ванічка... Іван Іванович.
Мирка до П. Сустюльга Показати IP 8 Січня 2016 21:54
Ти дурню вже повністю зроблено інвентаризацію. Мало того робиться електронна кадастрова карта.
Дорожник Показати IP 21 Грудня 2015 16:28
Яке відношення Іван Мирка має до головного дорожника Волині???
П. Сустюльга до Дорожник Показати IP 21 Грудня 2015 17:13
Ну да, головний дорожник - Саша Зіньков, тямущий хлопчина, а Мирка так... мєлко плаває...
ИМЯ Показати IP 21 Грудня 2015 23:14
Обласний та місцеві бюджети хочуть «скластися» по 50 мільйонів гривень, аби спільними зусиллями залатати дірки на дорогах. В данной статье слово "ХОЧУТЬ" - и есть стержень статьи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus